Готую на око, нічого не відважуючи: дуже смачний домашній тортик, який точно вийде з 1 разу. Мрія господарок

Самий шоколадний торт у мультиварці готується на окропі, виходить надзвичайно повітряним, смачним і м'яким. Додавання крему урізноманітнить смак, а прикраса додасть святковості торту.

Для приготування підійде будь-яка мультиварка.

Шоколадний торт у мультиварці – це десерт, який славиться своїм багатим шоколадним смаком та ніжною текстурою.

Історія страви не має точних даних, але шоколадні торти у різних варіаціях існують уже тривалий час. Шоколад було введено до Європи у XVI столітті, і відтоді шоколадні десерти стали популярними у багатьох кухнях світу.

Інгредієнти

  • Куряче яйце – 2 шт
  • Цукор – 250 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Сода – 1 ч. л.
  • Борошно – 450 г
  • Молоко – 250 мл
  • Кип’ячена вода – 250 мл
  • Молоко згущене – 380 г
  • Вершкове масло – 250 г

Як приготувати смачний торт

Яйця та цукор збивати міксером протягом 5 хвилин до утворення пишної маси. Додати олію, молоко і все перемішати за допомогою лопатки.

Рецепт смачного шоколадного торта з ніжним кремом

Додати какао, соду, розпушувач, частину борошна і все перемішати також лопаткою. Додати другу частину борошна та ще раз перемішати лопаткою.

Тісто має вийти однорідним, тягучим та густим. Потім додати крутий окріп і все перемішати лопаткою.

Після додавання окропу тісто має стати рідким. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, низ застелити пергаментним папером. Відразу ж вилити тісто, не чекаючи його остигання.

Готувати на режимі Випічка, 1 година 10 хвилин. Після приготування залишити на 7 хвилин остигати в чаші мультиварки. Дістати бісквіт за допомогою сітки пароварки, перевернувши бісквіт на неї.

За допомогою ножа та нитки розрізати корж на 4-5 частин. Зробити ножем надрізи по колу, а потім ниткою відокремити корж.

Як приготувати смачний крем

Для крему змішати варене згущене молоко і м’яке вершкове масло за допомогою блендера. Відправити в холодильник, щоб крем став трохи густішим. Коли розрізані коржі трохи остигли, наносимо по кілька столових ложок крему на кожен корж.

Таким чином промазати кремом усі шари торта, крім останнього. Для верху приготувати глазур. Для цього змішати какао, цукрову пудру та молоко. Молоко додавати трохи, постійно перемішуючи, домагаючись консистенції густої глазурі. В кінці додати розтоплене вершкове масло для надання блиску глазурі. Покрити глазур’ю торт зверху та збоку.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.