Вафельний тортик з секретиком: неймовірний рецепт, який під силу абсолютно всім. Смакота нереальна

Вафельний торт – один з найпростіших десертів, готувати який вміє майже кожен. В дорослому віці ми з особливістю його згадуємо, адже робити цей смаколик в одне задоволення.

Надайте можливість вашій дитині зробити своїми руками торт. Його унікальність полягає в простому приготуванні, можливості потішити своїх рідних десертом без випічки, а ще в насолоді часом проведеним одне з одним, оскільки наразі він є неоціненним.

Вафельні коржі, промазані згущеним молоком – ідеальний варіант десерту до чаю. Інколи дозвольте собі поласувати чимось не надто дієтичним та зануритися на деяку мить в дитинство.

Вафельний тортик з секретиком

Ви можете своїми силами зварити згущене молоко, однак якщо не хочеться довго заморочуватися, тоді візьміть готове. В такому випадку варто додати трохи більше вершкового масла, адже магазинний продукт має більш щільну текстуру. Ділимося рецептом неймовірного тортика зі смачним секретиком. Впевнені, що вам неодмінно сподобається.

Інгредієнти

  • Згущене молоко – 1 банка
  • Вершкове масло (82%) – 200 г
  • Волоський горіх – 1 ст. л.
  • Кокосова стружка – 50 г
  • Банан – 1 шт.

Приготування

Для початку підсмажуємо горіхи, а потім перемелюємо. Важливо брати свіжі, щоб не зіпсувати торт їхньою гіркотою.

В посудині поєднуємо згущене молоко, м’яке вершкове масло, горіхи та кокосову стружку.

Змащуємо коржі отриманою масою. Потім на середину торта викладаємо тоненькі шматочки банана. Закриваємо тортик іншими коржами. Обмотуємо харчовою плівкою і залишаємо під пресом в холодному місці орієнтовно на 6 годин. Можна залишити його на всю ніч.

Вафельний тортик з секретиком

Робимо ароматний чай, кличемо своїх рідних та насолоджуємося смаком. Всім смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.