Пташине молоко у склянці – швидкий та смачний десерт, який сміливо можна приготувати на День закоханих

Рекомендуємо вам приготувати простий шоколадний мус "Пташине молоко". Даний десерт можна легко і просто приготувати в домашніх умовах. Деталі в статті.

Приготувати його ви можете для своїх гостей до чаю, якщо у вас вдома не залишилося ніяких насолод або ви хочете приємно здивувати їх.

Також ви можете приготувати цей солодкий десерт для близьких, щоб порадувати їх. Приготовлений за рецептом шоколадний мус виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. Для його приготування вам знадобляться тільки доступні та бюджетні інгредієнти, які ви можете купити в кожному продуктовому магазині або супермаркеті. Обов’язково спробуйте приготувати такий шоколадний мус за нашим рецептом, адже він сподобається всім вашим гостям, рідним, близьким і особливо дітям. Готується він максимально просто і швидко, так що з його приготуванням у вас точно не виникне жодних проблем чи труднощів. Всі, хто спробують цей шоколадний десерт, обов’язково гідно оцінять його!

Інгредієнти

  • Куряче яйце – 4 шт
  • Шоколад – 200 г
  • Вершки – 8 ст.
  • Цукрова пудра – 2 ст.

Як приготувати смачний десерт

Спочатку ми готуємо всі необхідні інгредієнти, які нам знадобляться для приготування шоколадного мусу. У глибоку ємність кладемо наш шоколад, заливаємо гарячими вершками, за бажанням додаємо апельсиновий лікер і все це ретельно перемішуємо, щоб шоколад розчинився.

Рецепт повітряного італійського десерту - шоколадна панакота
Рецепт повітряного десерту 

Курячі жовтки відокремлюємо від білків та перекладаємо в окремі глибокі ємності. До жовтків додаємо цукрову пудру і збиваємо їх за допомогою міксера доти, доки вони не збільшаться в об’ємі і не побіліють. Білки також збиваємо міксером до густої маси.

Рецепт повітряного італійського десерту - шоколадна панакота
Рецепт повітряного десерту 

Тепер збиті жовтки з білками додаємо в ємність із нашою шоколадною масою та акуратно все перемішуємо до стану однорідної маси. Шоколадний мус, що вийшов, розливаємо по скляних склянках і прибираємо в холодильник на кілька годин.

Шоколадний мус готовий! Виймаємо його з холодильника, прикрашаємо тертим шоколадом, ягодами, збитими вершками, шматочками шоколадної плитки і так далі. Подаємо наш десерт до столу з чаєм чи будь-якими іншими напоями. Бажаємо вам приємного апетиту!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.