І чому я раніше так не робила? Надшвидкий рецепт медовика без борошна: всього половина чайної ложки меду

Усім улюблений медовик тепер можна приготувати в домашніх умовах! Такий торт стане чудовою альтернативою магазинній продукції і буде смачніше.

Швидше шукайте у себе на кухні баночку з медом та вирушайте за покупками інгредієнтів у магазин!

Інгредієнти

  • Куряче яйце – 5 штук
  • Вівсянка – 500 г
  • Цукор – 250 г
  • Мед – 0,5 чайної ложки
  • Сода – 1 ч. л.
  • Варене згущене молоко – 350 г
  • Вершки 35% – 350 мл
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Як приготувати смачний медовик

У ємність до яєць висипаємо цукор. Масу збиваємо віночком до однорідності. У ємність до яєць та цукру висипаємо половину чайної ложки солі та меду будь-якого сорту. Вносимо перебиту до стану борошна вівсянку.

Рецепт лінивого Медовика без розкочування коржів
Рецепт смачного медовика

Майбутнє заварне тісто ретельно перемішуємо віночком до однорідності. У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. На каструлю з окропом ставимо ємність з тістом і заварюємо його при регулярному помішуванні дерев’яною ложкою. На цю процедуру у вас піде щонайменше 30 хвилин.
Рецепт лінивого Медовика без розкочування коржівРецепт смачного медовика

Тісто замішуємо і залишаємо при кімнатній температурі на 40-60 хвилин.

Охолоджені вершки разом з вареним згущеним молоком необхідно збивати до кремоподібної консистенції.

За той час, поки крем готувався, тісто вже охололо. Кожну грудочку тіста розкочуємо качалкою від центру до краю. Тісто необхідно розкачувати у прямокутні пласти, товщина яких має бути близько 0,5 см.

Духовку заздалегідь потрібно розігріти до 180 градусів. Деко припиляємо борошном і на нього кладемо майбутній корж. Відправляємо перший корж у духовку і випікаємо при температурі 180 градусів до готовності на 3 хвилини.

За час поки готується перший корж, рекомендую розкочувати другий. Так процес приготування пройде швидше.

У всіх коржів необхідно відрізати краї та на їх основі потрібно зробити крихту для декору. Її можна зробити як за допомогою качалки, так і в блендері.

Рецепт найсмачнішого медовика

Крихту відставляємо убік. Рекомендую збирати торт на звороті від листа. На його дно можна покласти пергаментний папір. Акуратно кладемо корж та його поверхню рясно змащуємо кремом. За таким же принципом виконуємо роботу з усіма коржами.

Верхній корж також потрібно змастити кремом. Розподіліть крем і на боки медовика.

Зверху торт з усіх боків присипаємо крихтою та рівномірно її розподіляємо. Торт відправляємо в холодильник і даємо йому просочитись протягом 3 годин, а краще залишити його на ніч.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.