Ти більше не будеш ліпити і смажити сирники. Набагато простіший рецепт, а на смак і вигляд – як класичні

У кожної господині сирники виходять абсолютно різні, але однаково смачні та ніжні. У нашому рецепти ми пропонуємо вам дізнатися, як приготувати даний десерт з мінімумом зусиль.

Сирники — це не просто десерт, а легендарна страва, яка завжди залишається для нас улюбленою, хоч у дитячому садочку, хоч у старості. Вона завжди користується попитом, а тому цю позицію можна знайти і в крутому ресторані, і в кафе, і в доставці, тощо. Але звичайно хочеться себе потішити домашнім десертом.

Перш за все, це набагато бюджетніше, що вже казати про впевненість у продуктах, які ми використовуємо для приготування, а також повний контроль над ситуацією. Для приготування дійсно смачних сирників необхідно придбати жирний сир, але при цьому не мокрий. Він має бути дуже сухим.

При цьому, не шкодуйте цукрової пудри, яку можна сміливо використовувати замість цукру та розпушувача, який дасть нам можливість отримати приємне за текстурою тісто. Найкраще для сирників у якості панірування підходить манка. Але її можна замінити на іншу групу чи борошно. І не забувайте, що борошно необхідно обов’язково просіяти, що також буде впливати і на текстуру, і на чистоту ваших виробів.

Інгредієнти

  • Сир кисломолочний – 500 г
  • Цукор – до смаку
  • Олія для смаження
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 5-6 ст. л.

Як приготувати смачні сирники

Для початку необхідно кисломолочний сир перетерти через сито чи подрібнити блендером. Структуру майбутніх виробів ви визначаєте самостійно, а тому ви можете зробити їх абсолютно кремо подібними, або ж більше зернистими.

Рецепт приготування солоних сирників на сніданок. Фото Аліни FooDee
Рецепт приготування сирників на сніданок

Додати яйце, цукор та борошно, добре перемішати. Сформувати сирники та обваляти їх у борошні. Замість борошна можна використовувати манну крупу.

Рецепт приготування солоних сирників на сніданок. Фото Аліни FooDee
Рецепт приготування сирників на сніданок

Смажити на розігрітій олії із двох сторін до золотистого кольору.

Подавайте у якості десерту чи сніданку. Можете сміливо поливати їх шоколадом, сиропами, додавати морозиво або навіть заварний крем. Солодкість виробів ви також регулює та самостійно, і за бажанням можете внести більше цукру, а також додати ванілін.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.