Ні борошна, ні шоколаду, ні масла. Хрустка шоколадна закуска: ПП-рецепт для тих, хто худне і любить солодке

Часто ми стикаємося з ситуацією, коли дуже хочеться схуднути, але при цьому неможливо втриматися не з'їсти чогось солоденького. Але ця проблема легко вирішується.

Кулінарні традиції просунулися далеко вперед. Зараз є страви на будь-який смак, включаючи позиції для веганів та вегетаріанців. Звичайне молоко можна замінити соєвим чи мигдалевим, а сир сміливо заміщається імітацією.

Так само харчові технологи знайшли вирішення багатьох проблем для людей, які ведуть здоровий образ життя або активно намагаються схуднути. У нашому рецепти ми пропонуємо розглянути технологію приготування шоколадного десерту, в якому немає ні борошна, ні масла, ні шоколаду.

Він допоможе побороти бажання з’їсти солодкий десерт, а також продовжити рух назустріч омріяній фігурі.

Даний десерт ви можете доповнювати за своїм бажанням. Додавайте фрукти та сухофрукти. Також сміливо можна замінити цукразит на мед, і вийде нічим не гірше.

Інгредієнти

  • молоко – 300 мл (1-2,5%)
  • сахзам
  • кукурудзяний крохмаль – 20 г
  • какао – 10г
  • сирний сир – 100г
  • кріспи

Як приготувати ніжний шоколадний пудинг

До молока додаємо цукром, крохмаль, перемішуємо. Далі какао, перемішати щоб не було грудочок і на середній вогонь до загусання (піде хвилин 7-10).

Рецепт приготування корисного десерту з какао та хурмою
Рецепт приготування корисного десерту з какао

Розливаємо по формах і даємо охолонути (можна прибрати в холодильник на 10 хвилин).

Рецепт приготування корисного десерту з какао та хурмою
Рецепт приготування корисного десерту з какао

Для крему змішую сирний сир + сахзам. За бажання можна змішати зі звичайним м’яким сиром, вносимо кріспи. Прикрашаємо і можна їсти).

Перед подачею варто поставити десерт на декілька годин до холодильнику. Прикрашайте за своїм бажанням, використовуючи м’яту, свіжі фрукти, сиропи та сир. Також можна добре притрусити какао. Подавати у холодному вигляді до чаю чи на сніданок.

Якщо ви хочете отримати ще більше хрусткого елементу варто внести подрібнені горішки та можливо навіть драже.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.