Без цього секрету не вийде жоден десерт: як ідеально збити білки до пишності навіть без міксера та віночка

Білковий крем — це найпопулярніша наповнення для багатьох тістечок та тортів, адже воно є дуже бюджетним, і легко готується. І тим не менш, ідеалу немає меж.

Білковий крем — ідеальне рішення під час приготування десерту. Перш за все, він дуже бюджетний. Для того, щоб отримати крем з прекрасною структурою, вам необхідно взяти всього лиш декілька яєць, збити їх з цукровою пудрою і отримати очікуваний результат. Більшість кондитерів намагаються додавати до такого крему ще вершкове масло, щоб зробити його трохи жирнішим та приємнішим на смак.

Але фабрики та господині намагаються уникати даного кроку, адже сам по собі білковий крем — прекрасний наповнювач, і може бути ідеальним навіть без вершкових добавок, якщо його приготувати правильно. У нашому рецепті ми пропонуємо розглянути технологію його приготування та пропонуємо ознайомитися з певними секретами, яких необхідно дотримуватися, щоб отримати хороший результат.

Інгредієнти

  • Курячі яйця — 4 штуки
  • Цукрова пудра — 50 г
  • Сіль – дрібка

Рецепт приготування білкового крему

Перш за все, курячі яйця мають бути холодними. Завдяки низькій температурі вам вдасться швидко добитися стабілізації продукту.

Рецепт білкового крему

Першим викликом стане відокремлення білків від жовтків. Необхідно взяти якомога більше продукту з кожного яйця. Для цього потрібно кінчиком гострого ножа зробити в невелику яєчну шкаралупу і через нього вилити білок у глибоку ємність.

Але у випадку, якщо у вас не виходить цього зробити, існує безліч друзів, які допоможуть уникнути небажаних ситуацій та досягти успіху у цій справі.

Тепер вже можна приступати безпосередньо до самого процесу збивання. Для цього знадобиться чиста та суха глибока миска. Також знадобляться дві вилки — їх потрібно з’єднати таким чином, щоб зубці перетнулися між собою.

Рецепт домашніх рогаликів із повітряним заварним кремом
Рецепт смачного білкового крему

Білки необхідно покласти в миску і почати збивати вилками, поступово збільшуючи швидкість і додаючи потрібну кількість цукру. Продовжуємо рух допоки не отримуємо міцні піки. Обов’язково додайте дрібну солі. Вона дасть стабілізуючий ефект.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.