Ніяких бісквітів і медовиків: ось який торт дасть фору банальним коржам — кулінарний шедевр зметуть зі столу

Приготування домашнього торта — це справжній ритуал, який вимагає низки знань, а також уважності і делікатності. Завдяки нашому рецепту ваші торти будуть ще кращими.

Найголовнішою задачею для приготування торта — це виготовлення коржів. Дуже важливо як якість тіста, з якими працюємо, так і правильна технологія випікання. Якщо зробити щось неправильно, кож різне, не підніметься, або опади після остигання. Так само він може вийти забитим, щільним, сухим.

У нашому рецепті ми пропонуємо розглянути рецепт коштів, які обов’язково вам сподобається, які завжди виходять смачними та м’якими. Після них ви не захочете готувати і бісквіт, ні медовик.

А для того, щоб уникнути взагалі будь-яких проблем, необхідно поставити на низ духовки ємність з водою, таким чином позбавляючи можливості пересушування коржика. Крем ви можете обирати будь-який, але ми рекомендуємо використовувати масляні креми, а також пропитувати коржі цукровим або шоколадним сиропом.

Інгредієнти

  • 500 мл молока;
  • 140 г цукрового піску;
  • 40 г кукурудзяного крохмалю;
  • 3 шт. жовтків яєчних;
  • 2 ст. вершкового масла;
  • 2 ч. л. ваніліну;
  • 175 г печива;
  • 200 мл вершків (33%);
  • 2 ст. цукрової пудри;
  • Шоколад або горіхи для прикраси

Як приготувати смачні коржі на торт

Спочатку потрібно ретельно перемішати жовтки, цукровий пісок та крохмаль. Помішуючи, влийте туди молоко. Далі поставте ємність із цією сумішшю на вогонь і, не перестаючи заважати, доведіть до кипіння. Варити потрібно 5-6 хвилин, поки маса не загусне.

Як приготувати смачні коржі для торта

Крем, що вийшов, потрібно перекласти в миску і змішати з ваніліном і вершковим маслом. Потрібно дати йому охолонути, потім накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник на 3 години.

Поломайте печиво на невеликі шматочки. Вершки збийте з|із| цукровою пудрою, щоб вийшла щільна піна. Половину збитих вершків потрібно влити в охолоджений крем, туди додайте печиво, акуратно перемішайте.

Не треба довго шукати рецепт: торт за 25 хвилин разом з випічкою
Рецепт найкращих коржів для торта

Викладіть масу, що вийшла у форму, змастіть торт зверху другою половиною вершків, прикрасьте горіхами або тертим шоколадом. Заберіть у холодильник – торт буде готовий до вживання через 3 години.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.