Невагомий і аж тане в роті: вологий бостонський кремовий торт. Основу з бісквіта можна й в інші торти брати

Цей торт для всіх любителів "більше крему в начинку". У бостонському кремовому торті начинка настільки ніжна, повітряна та легка, що багато її просто бути не може.

Інгредієнти

  • 125 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 120 г цукру
  • 4 яйця
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 3 ст. л. рослинного масла
  • 30 мл жирних вершків
  • 100 г чорного шоколаду
  • 500 мл молока
  • 2 яйця
  • 30 г крохмалю
  • 100 г цукру
  • 50 г вершкового масла
  • 10 г ванільного цукру

Як приготувати смачний бостонський торт

Для початку необхідно змішати тісто розпушувач та цукор в окремі ємності. В іншій мисці з’єднати жовтки, лимонний сік, масло та усе це збити. Білки збити із цукром до стійких піків.

Рецепт смачного Бостонського торта на будь-які випадки

Поступово, в кілька заходів, додати збиті білки до жовтків і перемішати лопаткою, потім додати сухі інгредієнти. Акуратно перемішати лопаткою до однорідної маси.

Підготувати форму для випічки, змастити її олією. Тісто вилити у форму та випікати при 175 градусах в духовці протягом 40 хвилин.

Для крему з’єднати яйця, цукор, крохмаль і півсклянки молока із загальної кількості та збити віночком. Потім внести залишки молока і все це поставити на вогонь. Готувати, помішуючи, на середньому вогні до кипіння, а після протягом ще декількох хвилин.

Зняти з вогню, додати в крем ванільний цукор і вершкове масло, перемішати і остудити.

Коржу дати охолонути та обов’язково дістати його з форми, розрізати та викласти на нижній шар крем. Потім накрити другим коржем і злегка притиснути. Акуратно шпателем пройтися по колу та вирівняти торт.

Рецепт приготування неймовірного Бостонського торта

Для глазурі необхідно об’єднати вершки та шоколад. Все це поставити на вогонь в сотейнику.
Довести масу до повної однорідності, полити нею торт, розрівняти шпателем, після чого поставити до холодильника. Вже через день і торт можна вживати в їжу, але насправді він годиться для цього й одразу. Все залежить лише від вас.

Подавайте на стіл до чаю чи напоїв, для гостей чи сімейного кола. Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.