Тільки 2 інгредієнти: найшвидший та найсмачніший чизкейк без желатину, духовки та яєць – просто і бюджетно

Сирний пиріг — це поширений в усьому світі десерт, який готується різними способами, але як правило смакує однаково. І приготувати його можна вдома.

Зазвичай ідеальної форми чизкейк набуває завдяки желатину або випіканню. Це найбільш поширені способи приготування даного десерту, які вже доволі звичні і не викликають ні в кого жодного здивування. Хоча люди здебільшого зупиняються на своїх преференціях. Хтось не визнає даний десерт, коли він проходить термічну обробку, хтось навпаки не любить желатин.

Приготувати вдома чизкейк тим не менш вельми нескладно, якщо у вас обладнана кухня. Але що робити, якщо життєві обставини склалися інакше, а десертом пропустити рідних та друзів хочеться тут та зараз? У такому випадку є дуже простий спосіб добитися необхідного результату, і при цьому справити дуже хороше враження. Вам знадобиться всього 2 інгредієнта, і ви обов’язково будете задоволені отриманим десертом.

Інгредієнти

  • Йогурт – 280 мл
  • Сгущене молоко – 350 мл

Рецепт найпростішого чизкейка без желатину з двох інгредієнтів

Рецепт бананового чизкейка: ніжність в кожному шматочку
Рецепт чизкейка: ніжність в кожному шматочку

Так, щоб потішити свою сім’ю дуже смачним чизкейком, і при цьому не вдаватися ні до термічної обробки, ні до використання желатину, вам необхідно придбати звичайнісіньке згущене молоко, яке зазвичай у банках якраз йде у порції 350 мілілітрів, а також йогурт.

Другий продукт ви купляєте з таким смаком, який хочете відчувати у десерті. Тож можете сміливо брати полуничний чи вишневий йогурт. Але так само не буде зайвим грецький або зі злаками.

Рецепт чизкейка з ягодами: чудовий десерт для святкового столу
Рецепт приготування чизкейка

Інгредієнти необхідно добре перемішати між собою, з бажано збити, залити у форму та поставити в холодильник на декілька годин.

Якщо все ж таки є бажання отримати основу, то варто придбати печиво. Його перетворюємо на крихту, після чого протираємо з морожене вершковим маслом, викладаємо на дно форми, і зверху заливаємо масу зі згущеного молока та йогурту.

Подаємо в охолодженому вигляді порційно, попередньо діставши десерт із форми.

Схожі статті

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.