Відмовлятися від смачного десерту більше не доведеться, навіть якщо вам не можна глютен, цукор та лактозу

Доволі важко скласти будь-яке меню, коли ти знаходишся на дієті у зв'язку зі станом здоров'я. Часом нам не можна продукти з лактозою, глютеном чи цукром, і навіть все одразу.

Але якщо раніше це могло стати проблемою, то зараз нею не являється. У доступі є велика кількість продуктів, з яких можна приготувати вдома неймовірні десерти і смакувати усім, чим захочеться навіть на суворі дієті.

До вашої уваги рецепт печива, у складі якого немає ні цукру, ні лактози, ні глютену. Воно виходить дуже ніжним, з вершковим присмаком та кокосовими нотками. Цим печивом ви можете посмакувати на дієті, якщо хочете схуднути, так і при обмеженому раціоні з медичних показань.

Так само ваші діти можуть смакувати таким печивом скільки їм заманеться, адже воно не стане негативно відображатися на їхньому здоров’ї. І при цьому отримують необхідну кількість вуглеводів.

Готується воно дуже просто і за лічені хвилини. Вам необхідно просто ознайомитися з технологію приготування та реалізувати її в реальному житті.

Варто відмітити, що цукор ви можете замінити як намет, так і на цукрозамінник чи фруктозу. Усе залежить від ваших побажань та поглядів. Сміливо беріть за справу та пробуйте нові рецепти десертів у себе вдома!

Інгредієнти

  • яйця – 2 шт
  • мед – 80 мл
  • кокосова стружка – 170 г

Рецепт приготування смачного печива з кокосовою стружкою

Змішати яйця та мед, збивати 2-3 хвилини. Потім частинами додати кокосову стружку, ретельно перемішати.

Жувальне медове печиво
Жувальне медове печиво

Сформувати пірамідки та викласти їх на силіконовий килимок. Випікати в розігрітій до 180 ° духовці 15-20 хвилин.

Жувальне медове печиво
Смачне медове печиво

Для спрощення формування печива можна додати пару ложок крохмалю. Але смак вийде трохи інший.

За бажанням ви також можете полити печиво медом, або сиропом, який приготуйте без використання цукру. Так само зайвими не будуть горіхи, топінги, тощо.

Ви також можете приготувати печиво з начинкою, всередину поставивши будь-який крем, а також помістивши у нього горішок. Також дане печиво може стати основою для інших десертів, адже ви точно будете знати, що в його складі немає цукру, глютену та лактози.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.