Рецепт фантастичних сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та м’які, ще й неймовірно корисні

Тофу має безліч корисних властивостей. По-перше, він є джерелом рослинного білка, який містить усі необхідні амінокислоти. Тофу також багате на кальцій, залізо, магній та інші корисні мінерали.

Це низькокалорійна страва, що робить її привабливою для тих, хто стежить за своєю вагою.

Однак, як і в будь-якого продукту, тофу має свої обмеження і потенційні негативні аспекти. Деякі люди можуть відчувати алергічну реакцію на сою чи тофу. Крім того, тофу містить ізофлавони, які є фітоестрогенами та можуть вплинути на гормональний баланс у деяких людей.

Сирник з тофу містить різні вітаміни та корисні речовини, включаючи вітамін К, фолієву кислоту та вітамін Е. Також він містить жирні кислоти Омега-3 та Омега-6.

Тофу добре поєднується з іншими стравами та продуктами. Він може бути використаний як начинка для сендвічів або канапе, або ж подаватися як гарнір. Також його можна використовувати як інгредієнт для приготування соусів або запіканок.

Інгредієнти

  • Тофу – 350 г
  • Тофу шовковистий – 150 г
  • Курага – 40 г
  • Кешью – 20 г
  • Манка 1.5 ст.
  • Ванілін – 1 ч. л.
  • Цукрова пудра – 2 ст.
  • Цедра апельсину – 1 шт

Як приготувати смачні сирники

Почнемо з того, що розімнемо тофу вилкою. Надалі нам потрібно буде перетворити його на однорідну масу занурювальним блендером.

Рецепт сирника Дика троянда з кокосом і вишнями. Фото і рецепт Оксани Голіян
Рецепт смачних сирників

Перекладаємо розім’ятий тофу в ємність, в якій пробиватимемо блендером. Заздалегідь подрібнюємо курагу та кешью блендером. Все це поєднуємо з масою тофу.

З’єднуємо всі інгредієнти, що залишилися, включаючи цедру апельсина. Все ретельно перемішуємо.

Без цього інгредієнту сирники не вийдуть ідеально пухкими: секрети кухарів
Без цього інгредієнту сирники не вийдуть ідеально пухкими

Починаємо формувати тофурники. Головне завдання – це максимально вибити повітря з тофурників, щоб вони добре обсмажувалися і не розвалювалися. Обсмажуємо на невеликій кількості рослинної олії до золотистої скоринки на дуже повільному вогні. Подаємо з джемом, згущеним молоком або свіжими ягодами.

Не забувайте, що замість того ви можете використати звичайний сир, і від цього технологія не буде змінюватися анітрохи.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.