Щось схоже на болоньєзе, але набагато простіше: Мозгова поділилася рецептом з баклажанів – всього потроху

Олена Мозгова, яка чудово готує та знає багато оригінальних рецептів, розповіла, як зробити баклажани, які нагадують італійську страву болоньєзе, але набагато простіше.

Знаменита українська продюсер Олена Мозгова, яка знає безліч оригінальних, але дуже простих рецептів з різних кухонь світу, розповіла, як приготувати баклажани у томатно-м’ясному соусі, які дуже нагадують італійське болоньєзе, але набагато простіше. Для цього страви використовуватиметься духовка та плита. Поки основний інгредієнт буде запікатися, ми приготуємо смачний соус з курячих стегенець з часником і томатами.

Олена Мозгова показала, як готувати баклажани
Олена Мозгова показала, як готувати баклажани

Інгредієнти:

  • Баклажани
  • Фарш з курячих стегон
  • Часник
  • Томат (можна використовувати свіжі помідори)
  • Сир сулугуні
  • Сіль, перець, орегано

Спосіб приготування:

Баклажан навпіл, всередині ріжемо ромбіками, але не травмуючи  шкірку, трохи солі і змастити оливковою олією, запікати щоб були мʼякі.

Окремо, поки вони печуться, робите соус…щось схоже на болоньєзе, але набагато простіше.

Фарш (у мене дрібно вручну порізані філе стегна курки), підсмажити, додати часник, томати можуть бути свіжі (шкірку краще зняти), чи консервовані у власному соці, трохи солі, трохи перцю, трохи орегано.

Тушкуєте до готовності, має бути густе.

Баклажани достаєте додаєте соус, ставите назад в духовку, коли все змішалось і почало булькати і так пахнути, що несила вже терпіти))), дістали і притрусили сиром.

Ставите максимальний градус і до корочки.

 

Олена Мозгова показала, як приготувати баклажани з томатно-м'ясним соусом
Олена Мозгова показала, як приготувати баклажани з томатно-м’ясним соусом

Нагадаємо, що кілька років тому Олена Мозгова вразила всіх своїм кардинальним схудненням. За 7 місяців знаменитість скинула близько 22 кг. У коментарі продюсерка зізналася, що жодного дня не була у спортзалі, а позбулася зайвих кілограмів завдяки корекції свого харчування. Після шанувальники стали просити знаменитість поділитись кількома рецептами зі свого раціону. З того часу в мікроблозі Мозгової з’явилася рубрика, де вона із задоволенням розповідає про страви, які готує вдома.

Схожі статті

Олена Мозгова розповіла, що можна зробити із залишків фаршу від перців: соковите і смачне, зверху хрустке

Продюсерка Олена Мозгова поділилася цікавою ідеєю застосування невеликої жменьки фаршу, яка залишилася після приготування фаршированого перцю.

Його куштували Пономарьов та Аксельрод: Мозгова розповіла та показала, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Олена Мозгова знає величезну кількість смачних рецептів та із задоволенням ділиться ними у своїх соціальних мережах. Сьогодні веганів попросимо відійти, бо ж зірка розповість, як готувати м'ясо!

Ектор Хіменес-Браво робить його самостійно: 4 найсмачніших домашніх майонези для салатів та інших страв

Вони дуже калорійні, дехто вважає їх шкідливими, але обійтися без майонезів не може майже ніхто. Навіть Ектор Хіменес-Браво! Але замість магазинних варіантів суддя "МастерШеф" обирає домашні рецепти.

Краще солоного сала та будь-якої ковбаси: домашній сальтисон зі свинячої рульки та курячої грудки у пляшці

Ви більше ніколи не будете купувати сальтисон на ринку, коли дізнаєтеся цей простий домашній рецепт. Готується дуже легко та просто. Замінить сало та будь-яку дорогу ковбасу.

“На балькон!”: Ярославський поділився рецептом ідеального тіста на вареники — смачно, як у бабусі вдома

Відомий кулінар і суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський чудово розуміється на високій кухні. Але також він пам'ятає про власне дитинство і смачні домашні рецепти, якими ділиться з шанувальниками.

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.