Деруни з новими інгредієнтами: смачніше ніколи не куштувала. Інакше готувати більше не хочеться

Деруни давно стали частиною нашого щоденного раціону, і здається, що нічого особливого в них немає. Але насправді цю страву можна покращити неймовірним чином.

Усі ми звикли до класичного рецепту дерунів, і здається, що краще придумати вже і не можна. Але насправді існує варіант поліпшення цієї страви. Спробувавши додати до неї нові інгредієнти, ви можете зрозуміти, що ніколи не коштували нічого смачнішого.

Варто відмітити, що ніякого особливого набору продуктів від вас не потребується. Усе, що вам буде необхідно є у кожному холодильнику. Тож рецепт буде бюджетним, простим але неймовірно смачним. Головне — це ваш хороший настрій, бажання спробувати щось нове, а також любов до своєї родини, яка буде куштувати вашу страву.

Інгредієнти

  • Картопля — 4 штуки
  • Цибуля — 1 штука
  • Часник — 3 зубчики
  •  Копчений сир — 100 г
  • Сіль кухонна — за смаком
  • Перець мелений — за смаком

Рецепт приготування незвичайних дерунів

Для того, щоб приготувати смачні деруни, для початку почистіть картоплю та поставте її відварюватися. Воду трошки підсоліть.

Рецепт приготування дерунів 

Тим часом цибулю подрібніть та відправтеіі смажитися на пательню. Після того, як картопля звариться, її необхідно розім’яти, посолити та поперчити і додати до неї зажарку. Усе добре перемішайте. Також додайте до маси натертого копченого сиру. За бажанням можна додати подрібненою зелені або будь-яких спецій. Усе залежить від ваших смаків.

Картопляні деруни з копченим сиром

Після цього з картопляної маси формуйте деруни та викладайте їх на попередньо розігріту пательню. Обсмажуйте картопляні вироби з усіх сторін до золотавості на середньому вогні.

Золотаві деруни з гарбуза за лічені хвилини
Золотаві деруни з сиром

Як і звичайні деруни вони краще всього смакують зі сметаною, але копчений сир надасть їм екзотичності.

Схожі статті

Звичайні буряки та огірки, але дуже смачно: цей салат прописався на нашому столі — готую по 2 рази на день

Зверніть свою увагу на простий рецепт до будь-якого столу, який складається зі звичайних буряків та солоних огірків. Він виходить дуже багатогранним та незвичайним.

Як приготувати грибні котлети: ароматна страва з печериць – ідеально підходять і до макаронів, і до гречки

Зазвичай, ми готуємо м'ясні котлети, які виходять не тільки дуже смачними, але й ситними. Зазвичай, овочеві котлети виходять дуже легкими, але грибні – це справжня фантастика.

Як прожити на мінімалку: 7 смачних гарячих страв із однієї курки. Можна навіть накрити святковий стіл

А ви знали, що з однієї курки можна приготувати сім повноцінних гарячих страв із повсякденного меню, а також накрити святковий стіл? Читайте далі у матеріалі. 

Найшвидший і найсмачніший перекус з лаваша: дуже схожий на рол, але гарячий. В офіс та на навчання

Сьогоднішній рецепт про перекус з лаваша, тому робитимемо смачну страву з того, що є в холодильнику. Відмінний варіант, щоб взяти з собою в офіс та навчання. Сподобається дітям та чоловікові.

Як приготувати скумбрію, щоб не треба було витягати кістки: ідеальний рецепт скумбрії, вареної у маринаді

Скумбрія, приготована за цим рецептом, виходить дуже ніжною та смачною. Риба просто тане в роті, навіть кісточки вінимати не потрібно, оскільки вони будуть дуже м'якими.

Тушкована капуста з чорносливом, м’ясом та спеціями: рецепт найбюджетнішої та найароматнішої вечері

Образ тушкованої капусти зазвичай в нашій голові — це звична радянська страва, яка не відрізняється нічим особливим, але насправді її можна подати як ресторанний делікатес.