Просто беру сир та кефір. Пишні та смачні яблучні оладки, наче пончики – сніданок за лічені хвилини

Смачні оладки на сніданок можуть не тільки вгамувати голод та подарувати енергію на цілий день, але і стати натхненням і підійнятися настрій. Як добитися такого ефекту, дізнайтеся в нашій статті.

У кожної господині оладки виходять вельми різними. І тим не менш, ця страва залишається улюбленою у безлічі людей. Хтось обожнює оладки за традиційним класичним рецептом, хтось додає фрукти та горіхи, а хтось взагалі обожнює їх у солоному вигляді.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з рецептом приготування яблучних оладок, які виходять дуже пишними та трохи жирними. Вони стануть прекрасним доповненням до сніданку, нададуть хорошого настрою та енергії, а також швидко готуються, що також важливо.

Інгредієнти

  • Кефір жирний — 250 мілілітрів
  • Борошно пшеничне — 200 грамів
  • Куряче яйце — 1 штука
  • Цукор — 2 столових ложки
  • Ванільний цукор — 1 упаковка
  • Сода — пів чайної ложки
  • Сіль — за смаком
  • Яблука — 3 штуки

Як приготувати яблучні оладки

Щоб приготувати яблучні оладки, для початку необхідно влити у миску кефір, додати до нього цукру та солі, ванільного цукру і додати яйце.

Рецепт пишних оладок на кефірі

Усе ретельно перемішати і почати вносити просіяне борошно. Усе ретельно перемішати і додати соду.

Після цього миємо та чистимо яблука, дрібно їх нарізаємо та вносимо у тісто.

Рецепт пишних оладків на кефірі

Пательні розігріваємо і формуємо оладки. Обсмажувати їх слід на середньому вогні з великою кількістю олії. Обсмажуємо з двох сторін до золотавості та розкладаємо на серветки, щоб зайва олія увібралася в них.

Рецепт пишних оладків на кефірі з яблуками

Оладки можна подавати зі сметаною або з будь-якими смаколиками, як наприклад, варення або джем. Також вони неймовірно смакуватимуть зі збитими вершками та свіжими фруктами. Також можна по експериментувати з будь-яким сиропом.

Не забувайте, що до рецепту ви можете додавати інгредієнти за своїм бажанням. Наприклад, зайвими не будуть банани або родзинки.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.