Смачні млинці, які завжди виходять тонкими, наче павутиння: на чому приготувати тісто?

Тонкі млинці — візитівка будь-якої господині. Втім, приготувати цю страву ідеально часом здається майже неможливою задачею. Але ми поділимося з вами цим секретом.

Приготувати тонесенькі млинці — задача далеко не з легких, і вимагає як певних знань у кулінарії, так і майстерності. Як правило, починаючі господині зіштовхуються з проблемою, коли млинці просто рвуться і перевернути їх не виходить. Натомість ми пропонуємо вам ознайомитися з рецептом приготування даної страви, який має бути не тільки смачним, але й дуже естетичним ззовні.

Інгредієнти

  • Молоко – 2 склянки
  • Окріп – 1 склянка
  • Яйця курячі – 3 штуки
  • Борошно – 1,5 склянки
  • Олія – 3 столових ложки
  • Сіль – 0,5 чайної ложки
  • Цукор – 1 столова ложка
  • Ванільний цукор – 1 пакетик (10 г)

Рецепт приготування заварних млинців

Для того, щоб приготувати смачні тонкі млинці, необхідного розбити курячі яйця у миску. Додати до них сіль та ретельно перемішати. Після цього вносимо цукор та ванільний цукор знову добре взбиваємо.

Як приготувати ажурні млинці
Як приготувати млинці

Після цього вносимо молоко, перемішуємо до однорідності та поступово вносимо окріп. Додаємо просіяне борошно. Перемішуємо тісто до тих пір, поки усі комочки не розчиняться. Також додаємо рослинну олію, для того, щоб млинці легко пере верталися. Сковороду розігріваємо, наливаємо олію та формуємо на її поверхні тонкі млинці. Обсмажуємо їх на середньому вогні до золотистого кольору, а готові вироби викладаємо на тарілку.

Як готувати смачні млинці з окропом на кефірі?
Як готувати смачні млинці з окропом 

Не забувайте, що такі млинці смакують ідеально не тільки окремо, але і у якості інгредієнтом. Наприклад, в них можна загорнути солодку начинку з кисломолочного сиру, або солону начинку з картоплі чи м’яса.

Також такі млинці можна коштувати з фруктами, кремами, вершками та джемами.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.