Ці котлетки подаю навіть без гарніру: готую без хліба, цибулі, яєць і в олії не смажу. Ходовий рецепт котлет

Котлетки та пюре — це два поняття, які ні в якому разі не можна розділяти. Читайте у нашому матеріалі, як просто та смачно приготувати ці м'ясні смаколики нашвидкуруч.

Котлети — це та страва, яку майже кожен з нас їв з дитинства. Вони ідеально доповнюють будь-який гарнір. Крім того, котлети доволі ситна страва, тому це ще один плюсик в котлетну карму. Втім, нерідко господині та господарі скаржаться на те, що під час приготування фарш підгорає, або взагалі, враховуючи ціни на продукти, робити котлети дуже невигідно. Сьогодні ми поділимось простим та, що головне, бюджетним рецептом соковитих м’ясних смаколиків без хліба, яєць та цибулі.

Що нам потрібно

Перелік інгредієнтів:

  • П’ятсот грамів будь-якого фаршу на ваш смак
  • Свіжа зелень (на ваш смак)
  • Сто мілілітрів води
  • Два зубчика часнику
  • Одна чайна ложка солі
  • Чорний молотий перець

Спосіб приготування

Отож, беремо будь-яку зелень, яка вам до вподоби. Це може бути кріп, петрушка, зелена цибуля або кінза. Для котлеток ми обрали кріп. Його потрібно дрібно-дрібно нарізати. Це дуже важливий момент, адже чим дрібнішим буде кріп, тим більш запашними будуть котлетки. Як ви вже зрозуміли, це наша альтернатива цибулі.

Замінюємо цибулю кропом
Замінюємо цибулю кропом

Тепер беремо глибоку миску й засипаємо туди весь наш фарш, кріп. Далі додаємо сіль та перець, і вичавлюємо часник. Також не забуваємо про воду.

Для того, щоб фарш був соковитим, всі компоненти необхідно ретельно перемішати. Для цього перемішувати потрібно руками, наче тісто. В результаті, фарш гарно тримає форму та не липне до рук.

Ми вже на фініші) На розпечену сковорідку викладаємо котлети і смажимо їх на середньому вогні до золотистої скоринки, щоб вони не підгоріли.

Смажимо наші котлетки
Смажимо наші котлетки

Усе готово! Смачного)

Схожі статті

“На балькон!”: Ярославський поділився рецептом ідеального тіста на вареники — смачно, як у бабусі вдома

Відомий кулінар і суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський чудово розуміється на високій кухні. Але також він пам'ятає про власне дитинство і смачні домашні рецепти, якими ділиться з шанувальниками.