Закуска розлітається на ура: шедевральні помідори по-італійськи для всієї сімʼї на свято і кожен день

Інколи потреба у легких та свіжих закусках настільки велика, що фантазія господинь не може нічого згенерувати. Але насправді частувати гостей можна навіть помідорами.

Овочі — це незамінний продукт, який є джерелом вітамінів і мінералів, в яких має потребу організм на щоденній основі. Більшість з них можна вживати в сирому вигляді, але також вони неймовірно смакують у маринованому стані. Щоб зробити такий смаколик вдома багато часу не потрібно, але ще щире бажання нагодувати домашніх та гостей.

Особливо смачними виходять помідори. Хоча цей овочі зазвичай використовують для приготування усіх можливих страв, він все ще неймовірно смакує і в самостійному вигляді.

Що можна приготувати з дуже смачних помідорів? Звичайно, можна з’їсти свіжу помідорку просто із сіллю. А можна, порізавши на часточки та додавши інші овочі, зелень та сир, приготувати смачний легкий літній салат. Для святкового обіду відмінно підійдуть фаршировані помідори. Використовувати тільки м’ясний фарш або додати до нього рис, ви вирішите самі.

Хороші другі страви з різних овочів, у яких не остання роль належить надзвичайно корисним помідорам. Додавання до перших страв, приготування на їх основі соусів та підливок – ще спосіб використання помідорів. А щоб зберегти ці дивовижні овочі на зиму, скористайтеся одним із рецептів їхнього соління або маринування.

Але так само неймовірними помідори виходять у якості закуски.

Інгредієнти

  • Помідори – 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Олія рослинна – 4 столових ложки
  • Лимонний сік – 2 столових ложки
  • Базилік – 1 чайна ложка
  • Мед – 1 чайна ложка
  • Часник – 3 зубчики
  • Перець червоний мелений — на смак
  • Сіль — на смак

Приготування закусочних помідорів

Порізати цибулю півкільцями, а помідори кільцями. Приготувати маринад: подрібнити часник, перемішати усі продукти.

Як приготувати закусочні помідори

Для маринування закуски використовувати спеціальний контейнер або будь-яку зручну
ємність.

Як приготувати закусочні помідори

Викласти шар помідорів та цибулі. Залити закуску із помідорів гострим маринадом. Відправте закуску в холодильник та подавайте на стіл в холодному вигляді.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.