Бутерброди розлетяться за хвилину: намазка за цим рецептом буде у вашому холодильнику постійно

Інколи замість сніданку чи ввечері ми обираємо швидкий перекус, який миттєво засвоюється, і дозволяє нам далі активно проводити день. Але як зробити його смачним та незвичайним?

З тунця готують різні страви. Морожена риба (філе, стейки) чудово підходить для смаження, тушкування, запікання, приготування ролів. Хороше поєднання з різними овочами, макаронними виробами дозволяє створювати різноманітні смачні та корисні страви з тунця так часто, як захочеться. А консервований тунець – відмінна складова різноманітних салатів, бутербродів, рулетів чи запіканок.

Консервований тунець (особливо у власному соку, без додавання олії) корисний і смачний сам по собі. Однак нудно їсти його просто так, із хлібом. Іноді хочеться спробувати приготувати щось таке, що щодня вдається поїсти. Поєднання тунця з різними продуктами дозволяє робити з нього багато смачних страв. Суп чи салат, бутерброди чи паштет, паста чи різотто, навіть домашня піца – ось, скільки рецептів страв, де консервований тунець буде дуже доречним.

Безумовно, з нього також дуже зручно робити найрізноманітніші намазки. Така закуска користується популярністю завдяки свої зручності. Ви витрачаєте декілька хвилин на її приготування, кладете в холодильник, а після чого декілька днів намазуєте її на хліб, набираєтеся енергії та йдете по своїх справах.

Звісно, краще готувати невеликі об’єми даної страви, адже вона має здатність швидко псуватися, а тому має бути вживана за декілька днів. Якщо ж у вас велика сім’я, то можна дозволити собі набагато більша.

Інгредієнти

  • Яйця курячі — 3 штуки
  • Огірки мариновані — 3 штуки
  • Тунець у власному соку — 1 банка
  • Цибуля ріпчаста — 1 штука
  • Майонез — 2 столових ложки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком

Як приготувати смачні бутерброди з тунця

Подрібніть дрібно огірки та цибулю – я нарізаю дрібними кубиками. Все змішайте і залиште на 15 хвилин, щоб цибуля замаринувалась.

Грибна намазка
Рибна намазка

Яйця наріжте кубиками. З банки з тунцем вилийте юшку. Рибу розімніть виделкою. До цибулі з огірками додайте яйця, рибу та майонез.

Найкращий рецепт єврейської намазки
Найкращий рецепт намазки

Все перемішайте. Поставте в холодильник на декілька годин. Після чого можете приймати отриману намазку у їжу. Намажте на шматочок хлібця. Всім смачного!

Схожі статті

Цей інгредієнт у фарш майже ніхто не додає, і дарма: котлети стають пишними та соковитими

Є три різні способи та інгредієнта, які допоможуть зробити будь-який сухий фарш більш соковитим. У результаті й самі котлетки вийдуть такими, що танутимуть в роті.

Рецепт котлет з їдальні 90-х років: всі про нього забули, а дарма – дуже смачно і бюджетно

Ці котлетки можна приготувати легко та швидко. Зробити це зможе навіть та господиня, яка не сильно вміє та любить їх готувати. Все тому, що рецепт мега простий!

Євген Клопотенко назвав себе божевільним, бо посмажив банани з цибулею на сковороді

Євген Клопотенко запропонував українцям обсмажити банани з червоною цибулею. Хто не може собі цього уявити, може побачити це на власні очі. Адже шеф-кухар зняв і виклав відео. Це мішлен.

Як приготувати курячі котлети з сиром: легкий рецепт, який завжди знадобиться

Соковиті котлетки можна приготувати не лише з одного м'яса, а ще й з сирною начинкою. Зробити це можна прямо вдома легко та швидко. Для цього потрібно використати два види сиру.

Рецепт, якому мене навчила бабуся! Швидко, просто та неймовірно смачно! На вечерю

Мʼясні фрикадельки з сиром у вершково-грибному соусі виходять дуже соковитими та смачними. Родзинкою страви є саме сир, який знаходиться в самому "серці" фрикадельок.

Це ще краще, ніж “Королівський”: Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати майонез, від якого не гладшають

Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво приготував майонез із варених яєць. Він запевняє, що від такого соусу неможливо набрати вагу, але при цьому, це дуже смачно.