Ще одна ідея, як приготувати кабачки: від таких млинців із часниковим соусом ніхто та нізащо не відмовиться

З млинців можна створити приголомшливі закуски, які не залишать ваших гостей байдужими і будуть згадуватися ними ще довго. Як же створити щось подібне?

Млинці відносяться до тих страв, які користуються популярністю практично у всіх країнах Європи. Ця смачна, легка і дуже проста за своїм приготуванням страва йде “на ура” в ресторанах і кафе, до того ж, її легко можна готувати навіть на своїй домашній кухні.

Млинці можна подавати до столу і як основну страву, і як вишуканий десерт – тут багато залежить від начинки. А така начинка може бути дуже різноманітною: від грибів та м’ясного фаршу до варення, шоколаду, меду та шматочків свіжих фруктів. Варто зазначити, що процес підготовки тіста для млинців може подужати навіть школяр молодших класів, а начинку завжди можна підібрати, залежно від смакових уподобань.

Безумовно, з них можна зробити неймовірні закуски, які доповнюються різноманітними соусами та гарнірами. Ми пропонуємо вам ознайомитися з рецептом кабачкових млинців під часниковим соусом. Вам неодмінно сподобається такий формат страви на святковий стіл або в якості вечері.

Інгредієнти

  • Кабачки – 400 грамів
  • Курячі яйця – 2 штуки
  • Молоко – 240 мілілітрів
  • Сіль – на смак
  • Чорний мелений перець — на смак
  • Борошно — 150 грамів
  • Майонез – 2 столових ложки
  • Сметана – 2 столових ложки
  • Часник — 2 зубчики
  • Зелень кропу — на смак

Як приготувати смачні кабачки

Для початку необхідно приготувати тісто. Для цього кабачки натираємо на дрібній тертушці, залишаємо на 10 хвилин, щоб вони випустили сік, а після цього віджимаємо та перекладаємо у окрему тару.

Секрет золотавих млинців з кабачків

До молока додаємо курячі яйця, ретельно перемішуємо та вносимо просіяне борошно. Вносимо сіль, перець та кабачки. Все добре перемішуємо. Розігріваємо сковороду і формуємо на її поверхні млинці.

Секрет млинців з кабачків, які не рвуться

Тим часом робимо соус. Змішуємо сметану з майонезом. Часник перетворюємо на пасту, а зелень подрібнюємо. Все вносимо до соусу і також добре перемішуємо. Ставимо в холодильник.

Секрет млинців з кабачків

Млинці загортаємо в конвертик або трубочки та подаємо з соусом. За бажанням можна вироби полити. Також млинці ідеально підходять для того, аби загорнути в них начинку. Банально це можна зробити з обсмаженим фаршем.

Схожі статті

Євген Клопотенко назвав себе божевільним, бо посмажив банани з цибулею на сковороді

Євген Клопотенко запропонував українцям обсмажити банани з червоною цибулею. Хто не може собі цього уявити, може побачити це на власні очі. Адже шеф-кухар зняв і виклав відео. Це мішлен.

Як приготувати курячі котлети з сиром: легкий рецепт, який завжди знадобиться

Соковиті котлетки можна приготувати не лише з одного м'яса, а ще й з сирною начинкою. Зробити це можна прямо вдома легко та швидко. Для цього потрібно використати два види сиру.

Рецепт, якому мене навчила бабуся! Швидко, просто та неймовірно смачно! На вечерю

Мʼясні фрикадельки з сиром у вершково-грибному соусі виходять дуже соковитими та смачними. Родзинкою страви є саме сир, який знаходиться в самому "серці" фрикадельок.

Це ще краще, ніж “Королівський”: Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати майонез, від якого не гладшають

Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво приготував майонез із варених яєць. Він запевняє, що від такого соусу неможливо набрати вагу, але при цьому, це дуже смачно.

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?