Це ще краще, ніж “Королівський”: Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати майонез, від якого не гладшають

Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво приготував майонез із варених яєць. Він запевняє, що від такого соусу неможливо набрати вагу, але при цьому, це дуже смачно.

Усіма улюблений суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, який є канадським та українським шеф-кухарем колумбійського походження, бізнесменом і телеведучим, розповів, як приготувати найулюбленіший соус всіх українців — майонез. Про це він повідомив записавши відео reels на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Для того, щоб приготувати такий же майонез, як це зробив Ектор Хіменес-Браво, господиням знадобляться наступні інгредієнти: два солоних огірка, 10 грам петрушки, 30 мілілітрів оливкової олії, сік з половини лимону, 5 грам гірчиці, два грама солі, чотири грама цукру, два грама меленого чорного перцю та три штуки варених курячих яєць.

Після того, як весь склад інгредієнтів зібраний, можна переходити до самого приготування цього соусу. Перше, що слід зробити, це дуже добре подрібнити петрушку та огірки. Зробити це і відкласти в бік. У ємкість для блендера скласти яйця, додати туди олію, сік лимону, перець, цукор і гірчицю. І все це дуже добре збити. Коли майонез буде готовий, тоді до нього вже слід додати огірки та зелень.

“Готуйте! І від нього, до речі, не можливо погладшати!”, – повідомив Ектор Хіменес-Браво.

Допис щодо того, як приготувати майонез, дуже сильно сподобався підписникам судді проєкту “МастерШеф”. У коментарях вони зазначають, що нарешті хтось показав, як приготувати майонез не з сирих яєць. Комусь той майонез, що зробив Ектор, більше нагадав соус тартар. Комусь здалося, що це салат з яєць, а не майонез. Деякі фанати Ектора Хіменес-Браво вважають, що він приготував більше соус до картоплі або бургера. Ті, хто вже пробував приготувати такий майонез, зазначають, що зробити це з варених яєць у них не вийшло.

Схожі статті

Євген Клопотенко назвав себе божевільним, бо посмажив банани з цибулею на сковороді

Євген Клопотенко запропонував українцям обсмажити банани з червоною цибулею. Хто не може собі цього уявити, може побачити це на власні очі. Адже шеф-кухар зняв і виклав відео. Це мішлен.

Як приготувати курячі котлети з сиром: легкий рецепт, який завжди знадобиться

Соковиті котлетки можна приготувати не лише з одного м'яса, а ще й з сирною начинкою. Зробити це можна прямо вдома легко та швидко. Для цього потрібно використати два види сиру.

Рецепт, якому мене навчила бабуся! Швидко, просто та неймовірно смачно! На вечерю

Мʼясні фрикадельки з сиром у вершково-грибному соусі виходять дуже соковитими та смачними. Родзинкою страви є саме сир, який знаходиться в самому "серці" фрикадельок.

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.