Смачна намазка на хліб лише з доступних продуктів: плавлені сирки, яйця та спеції – ідеальні помічники

До одних з найпопулярніших швидких перекусів та доповнень до будь-якого столу стануть бутерброди з намазкою, яка в залежності від ваших смакових уподобань та бюджету може містить різні начинки.

Намазки обожнюють багато людей з різних країн, адже це чудовий варіант для прикрашання столу чи звичайного перекусу, коли часу не так багато, а смачно та ситно попоїсти в обідню перерву завжди хочеться. Ми пропонуємо всього за декілька вільних хвилин приготувати ситну намазку з плавленого сиру, яєць з доданням спецій.

Смачна намазка на хліб лише з доступних продуктів

Втім, такий бутерброд краще смакуватиметься з грінками, ніж звичайним хлібом, а для приготування намазки знадобиться всього декілька доступних інгредієнтів:

  • 2 плавлених сирки;
  • 2 курячих яйця;
  • 2 столові ложки майонезу;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • зелень для смаку та прикрашання бутербродів перед подачею на стіл;
  • сіль, перець на смак.

Спосіб приготування:

Ставимо варитися 2 яйця. Після чого варто натерти їх на середній тертці. Ту саму дію робимо з плавленими сирками, натираючи на тертці.

Для зручності далі скористайтеся часникочавкою, аби вручну не дрібнити часник. Потім для запаху, більшого смаку наріжте трішки зелені.

Залишилися фінальні етапи в приготуванні. Всі натерті інгредієнти, можна ще трішки нарізати цибульки, вичавлений часник та майонез змішаємо в однорідну масу. До своїх смакових вподобань додаємо трішки перцю, солі та добре все перемішуємо.

Смачна намазка на хліб лише з доступних продуктів

Намазка готова. Викладаємо на підсмажений хліб, щоб з них вийшли грінки, зверху можна прикрасити зеленню та подати гостям на стіл чи собі на перекус. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.