Перед цим вам не встояти: закуска з міні-перців із сирною начинкою та сосисками, від якої всі будуть в захваті

Солодкий перець влітку – неабияке задоволення для дорослих та малих. Щоб зробити його ще смачнішим, спробуйте з даного овочу приголомшливу закуску!

З болгарського перцю можна приготувати як холодні, так і гарячі страви. Салат, до якого додані шматочки ароматного різнокольорового перцю, не тільки смачний і дуже корисний, але й напрочуд ошатно виглядає.

Перець, доданий в овочевий суп, зробить його дуже ароматним. А яка чудова страва може вийти, якщо перці наповнити м’ясним фаршем, або фаршем з м’яса та рису, або сумішшю овочів! Такі запечені в духовці перчики можуть стати чудовою основною стравою будь-якого обіду. Також величезною популярністю користуються найсмачніші заготовки на зиму. Величезна кількість варіантів страв з перцю обов’язково допоможе вибрати рецепт, який ви із задоволенням реалізуєте на своїй кухні.

Перець, фарширований рисом, фаршем та овочами – це смачна і проста у приготуванні ситна страва. Його смак додають кабачки у начинці та томати. А готується страва в духовці не більше години і не потребує особливої ​​уваги. І ідеально підходять для подачі на літній стіл як самостійну страву.

Приготовлений у такий спосіб фарш можна використовувати і для голубців, і для того, щоб фарширувати кабачки. Але ми пропонуємо замінити його сосисками, а увесь акцент зробити на плавленому сирку, який ідеально підійде для готування в духовці.

Інгредієнти

  • Перець солодкий болгарський – 2 штуки
  • Сирок плавлений – 2 штуки
  • Морква – 50 г
  • Часник – 1 зубчик
  • Кріп – 1 гілочка
  • Майонез – 20 мл
  • Сосиски – 2 штуки

Як приготувати смачні перці з сирною начинкою

Болгарський перець розрізати навпіл і видалити насіння.
Холодні плавлені сирки та моркву натерти на тертці, часник пропустити через прес та додати майонез, перемішати.

Фарширований перець по-італійськи
Фарширований перець з сиром та сосисками 

Сосиски нарізати напівкільцями. Цією сумішшю нпчинити перець і зверху посипати подрібненим кропом.

Як приготувати ідеальний фарширований перець
Як приготувати ідеальний фарширований перець

Поставити страву в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів. За бажанням посипати тертим твердим сиром або волоським горіхом.

Подавати у гарячому вигляді з соусами і напоями.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.