Мало калорій та багато смаку: рецепт кабачкових коржиків у духовці на сніданок – ніжні та ситні

Коржики – прекрасна страва, якою можна перекусити серед дня, нашвидкоруч поснідати, а також доповнити повноцінний прийом їжі. Але як зробити їх максимально смачними?

Всім знайомі коржики здатні найчарівнішим чином повернути нас у дитинство. У той час, здається, не було нічого смачнішого, ніж ця невелика смакота з неповторним смаком і ароматом, з’їдена на шкільній зміні зі склянкою солодкого компоту.

А, тим часом, спекти такі коржики можна в домашніх умовах. Особливо смачними вони вийдуть, якщо у процесі приготування братимуть участь і ваші діти. Це заняття, яке може сподобатися будь-якій дитині. Прості у виготовленні, смачні коржики можна спекти практично з будь-якого тіста. Солодкі або солоні, з наповнювачами або без – вони прикрасять будь-яке чаювання.

Рецепти коржиків на кефірі допоможуть приготувати дуже смачну та просту випічку. Продукти для неї є недорогими та доступними, а процес приготування не триватиме багато часу. Такі коржики довго не черствіють і порадують своїм ніжним смаком. Основу для них замішують із кефіру, яєць, соди та борошна. Тісто має вийти густим та еластичним.

Коржики випікають у духовці або обсмажують на сухій сковороді. Можна приготувати тісто з додаванням сметани та маргарину, молока та вершкового масла або сиру, така випічка вийде особливо ніжною та здобною з насиченим вершковим присмаком. Деякі господині додають у тісто горішки чи родзинки, а також посипають поверхню коржиків перед випіканням цукровим піском, маком, кокосовою стружкою або кунжутом. Подають коржики остиглими з чаєм, молоком, варенням, компотами та іншими напоями.

Інгредієнти

  • кабачок молодий – 1 шт.
    сир – 100 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 2 ст. л
  • розпушувач – 5 г
  • сіль – до смаку
  • приправи – до смаку

Як приготувати смачні коржики

Кабачок помити, обсушити, протерти на тертці, віджати сік. Додати усі інгредієнти, добре змішати. Викласти на пергамент.

Рецепт приготування неймовірних коржиків з кабачка

Відправити їх у духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин.

Як приготувати коржики з кабачка

Подавати коржики можна зі сметанним соусом. У ці вироби також спокійно можна загортати найрізноманітнішу начинку.

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.