Секретний інгредієнт, який пететворить звичайні сирники у надзвичайно смачний сніданок: рецепт на 20 хвилин

Сирники — це неймовірна страва, яка може виступати як у ролі смачного сніданку, так і фантастичного десерту, що доповнюється морозивом та сиропами.

Про користь кисломолочного сиру ми чуємо з дитинства. І сперечатися на цей рахунок немає жодного сенсу, адже так чи інакше ми знову і знову повертаємося до вживання даного продукту. Тим паче, що він ідеально смакує не тільки сирому вигляді, але й прекрасно підходить для створення найрізноманітніших страв. Сир використовується у приготуванні навіть найвишуканіших десертів.

Втім, навіть для роботи з таким здавалося б не складним інгредієнтом необхідно знати певні секрети, щоб уникнути серйозних помилок.

Сир корисний для всіх. Особливо зростаючим організмам дітей. Але не всі дітлахи люблять його. Щоб ввести сир у їхнє меню, мами та бабусі готують на його основі різноманітні смачні страви, однією з яких є рецепти класичних сирників. Нежирний сир, змішаний з яйцем, борошном та цукром, запечений у духовці або приготовлений у пароварці перетворюється на дуже смачні та поживні котлетки, які діти завжди їдять із задоволенням. Такий дієтичний варіант підійде і тим, хто не прагне набрати зайвих кілограмів.

Інгредієнти

  • Сир м’який – 1 пачка
  • Борошно – 90 г
  • Цукор – 40 г
  • Яйця – 1 шт.
  • Сухарі паніровочні
  • Олія рослинна
  • Сіль

Як приготувати смачні сирники

М’який сир перемішати із сіллю, цукровим піском, додати сире куряче яйце. Масу розім’яти.

Рецепт ванільного сирника
Рецепт смачного сирника

Всипати борошно через сито. Приготувати тісто. Сформувати колобки, обваляти в паніровці, надати сирникам вигляду невеликих котлет.

Обсмажити на олії без запаху з двох сторін, вогонь – середній. Час приготування – близько 10 хвилин.

Сирники за декілька хвилин
Сирники за декілька хвилин

Подати страву можна з будь-яким солодким доповненням – від варення до джему.

За бажанням дану страву можна перетворити на неймовірний десерт. Для цього необхідно сирники відправити у холодильник на декілька годин, а після подавати з кулькою морозива та сиропом.

Примітно, що для приготування даного десерту ви також можете використовувати різні спеції та добавки. Наприклад, ідеально підходить ванілін або кардамон. Також не бійтеся використовувати корицю і навіть мак.

Схожі статті

Олена Мозгова розповіла, що можна зробити із залишків фаршу від перців: соковите і смачне, зверху хрустке

Продюсерка Олена Мозгова поділилася цікавою ідеєю застосування невеликої жменьки фаршу, яка залишилася після приготування фаршированого перцю.

Його куштували Пономарьов та Аксельрод: Мозгова розповіла та показала, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Олена Мозгова знає величезну кількість смачних рецептів та із задоволенням ділиться ними у своїх соціальних мережах. Сьогодні веганів попросимо відійти, бо ж зірка розповість, як готувати м'ясо!

Ектор Хіменес-Браво робить його самостійно: 4 найсмачніших домашніх майонези для салатів та інших страв

Вони дуже калорійні, дехто вважає їх шкідливими, але обійтися без майонезів не може майже ніхто. Навіть Ектор Хіменес-Браво! Але замість магазинних варіантів суддя "МастерШеф" обирає домашні рецепти.

Щось схоже на болоньєзе, але набагато простіше: Мозгова поділилася рецептом з баклажанів – всього потроху

Олена Мозгова, яка чудово готує та знає багато оригінальних рецептів, розповіла, як зробити баклажани, які нагадують італійську страву болоньєзе, але набагато простіше.

Краще солоного сала та будь-якої ковбаси: домашній сальтисон зі свинячої рульки та курячої грудки у пляшці

Ви більше ніколи не будете купувати сальтисон на ринку, коли дізнаєтеся цей простий домашній рецепт. Готується дуже легко та просто. Замінить сало та будь-яку дорогу ковбасу.

“На балькон!”: Ярославський поділився рецептом ідеального тіста на вареники — смачно, як у бабусі вдома

Відомий кулінар і суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський чудово розуміється на високій кухні. Але також він пам'ятає про власне дитинство і смачні домашні рецепти, якими ділиться з шанувальниками.