Старий бюджетний рецепт: цієї копійчаної намазки треба подвійну порцію – настільки вона смачна

Намазка на хліб — це дуже швидка та ситна відповідь, коли необхідно якомога просто поснідати та рушити по своїх справах. Але з чого та як її зробити.

Морква належить до тих коренеплодів, які вже понад три тисячі років успішно використовуються в багатьох кухнях світу. Цей яскравий, солодкий та корисний овоч зайняв міцну позицію серед інших продуктів та є незамінним інгредієнтом багатьох традиційних та оригінальних страв.

Моркву використовують для приготування салатів, бульйонів, маринадів, перших та других страв, а в деяких країнах її використовують навіть як десерт, поливаючи натерті коренеплоди медом. І в сирому, і в вареному вигляді морква містить величезну кількість корисних для організму мінералів, вітамінів, металів та мікроелементів. Кулінари всього світу спробували зібрати різні рецепти страв, незамінним елементом яких є морква. Завдяки цьому господині дізнаються, як використовувати моркву для приготування салатів, супів, випічок, запіканок, пюре та солодких страв. Можливості застосування моркви в сучасній кулінарії настільки великі, що варто дізнатися про них докладніше. Дуже важливим моментом є також дешевизна даного овочу, адже він коштує буквально копійки.

Вже незабаром важкий навчальний рік! А це означає, що можна щось приготувати на сніданки та перекус з собою. І цього разу можна спробувати закуску із двох морквин із сиром та часником. Вийде справді смачно та апетитно. А найголовніше готується все дуже швидко та просто!

Інгредієнти

  • Морква – 2 шт.
  • Хліб тостовий – 10 л
  • Сметана – 3 ч. л.
  • Майонез – 2 ч. л.
  • Часник – 4 зубчики
  • Сир твердий – 70 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений
    за смаком

Приготування морковної намазки

Моркву ретельно вимиваємо, чистимо та видаляємо все зайве. Натираємо овочі на дрібні тертушці. Так само вчиняємо з сиром. Краще обирати тверді сорти. Усе добре перемішуємо.

Рецепт неймовірно смачної намазки з баклажанів та томатної пасти
Рецепт неймовірно смачної намазки

Часник перетворюємо на пасту та додаємо до маси. Солимо і перчимо на смак, все добре перемішуємо. І у нас вийшла намазка. Перед вживанням краще відправити її в холодильник на декілька годин.

Рецепт ніжної угорської намазки
Рецепт ніжної намазки

Тостовий хліб нарізаємо на дві частини і намазуємо хліб нашою намазкою. Виходить смачна закуска, яку можна подати до будь-якого столу.

Схожі статті

Цей інгредієнт у фарш майже ніхто не додає, і дарма: котлети стають пишними та соковитими

Є три різні способи та інгредієнта, які допоможуть зробити будь-який сухий фарш більш соковитим. У результаті й самі котлетки вийдуть такими, що танутимуть в роті.

Рецепт котлет з їдальні 90-х років: всі про нього забули, а дарма – дуже смачно і бюджетно

Ці котлетки можна приготувати легко та швидко. Зробити це зможе навіть та господиня, яка не сильно вміє та любить їх готувати. Все тому, що рецепт мега простий!

Євген Клопотенко назвав себе божевільним, бо посмажив банани з цибулею на сковороді

Євген Клопотенко запропонував українцям обсмажити банани з червоною цибулею. Хто не може собі цього уявити, може побачити це на власні очі. Адже шеф-кухар зняв і виклав відео. Це мішлен.

Як приготувати курячі котлети з сиром: легкий рецепт, який завжди знадобиться

Соковиті котлетки можна приготувати не лише з одного м'яса, а ще й з сирною начинкою. Зробити це можна прямо вдома легко та швидко. Для цього потрібно використати два види сиру.

Рецепт, якому мене навчила бабуся! Швидко, просто та неймовірно смачно! На вечерю

Мʼясні фрикадельки з сиром у вершково-грибному соусі виходять дуже соковитими та смачними. Родзинкою страви є саме сир, який знаходиться в самому "серці" фрикадельок.

Це ще краще, ніж “Королівський”: Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати майонез, від якого не гладшають

Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво приготував майонез із варених яєць. Він запевняє, що від такого соусу неможливо набрати вагу, але при цьому, це дуже смачно.