Ніколи не розповзуться: як правильно смажити заморожені сирники та котлети – майже всі роблять цю помилку

З метою економії часу багато господинь користуються в побуті замороженими напівфабрикатами. Однак, приготувати їх так, щоб вони зберегли привабливий вигляд і не розвалилися, може, не кожна.

Багато сучасних господинь, з метою економії свого часу, часто використовують у побуті заморожені напівфабрикати. У будь-якому великому супермаркеті або в спеціалізованому магазині пропонують величезний вибір асортименту, починаючи від котлет та голубців з чебуреками, закінчуючи солодкими сирниками та фаршированими млинцями, варениками та пельменями на будь-який смак та гаманець.

Як правильно смажити напівфабрикати
Як правильно смажити напівфабрикати

Однак, як показує практика, купити якісний продукт у магазині замало. Часто господині не справляються з процесом приготування, коли прямо на очах котлета або сирник розпливається по сковороді, набуваючи непривабливого вигляду, або починає до неї прилипати.

Часто в пошукових запитах Google можна зустріти питання – як правильно посмажити заморожені напівфабрикати? Чому заморожені котлети чи сирники при жарінні втрачають товарний вигляд? Як з’ясувалося, майже всі роблять ту саму помилку – починають розморожувати продукт, а це категорично робити не можна!

Як правильно смажити напівфабрикати
Як правильно смажити напівфабрикати
  • Щоб заморожені напівфабрикати не розвалювалися при приготуванні, сковорідку з олією необхідно добре розігріти, потім прикрутити вогонь і потім викладати продукти.
  • Далі накриваємо кришкою. Якщо заморожені напівфабрикати швидко засмажуються, зменште вогонь до мінімуму. Через 5 хвилин акуратно переверніть котлети або сирники і знову накрийте кришкою.
  • Далі перевертати потрібно з інтервалом 2-3 хвилини, щоб поступово все прожарилося.
  • Для м’ясної “заморозки” час приготування становить приблизно від 15 до 20 хвилин.
  • Сирники та млинці готуються набагато швидше. Достатньо 7-10 хвилин.
  • Коли блюдо буде майже готове, кришку можна зняти.

Накриваємо на стіл і кличемо рідних скуштувати смачний сніданок або обід, а потім всією родиною можна вирушити на прогулянку, адже ще залишилося багато часу!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.