Забудьте про відомий KFC: рецепт домашніх курячих нагетсів, що не гірші за ресторанні – смакове задоволення

Тисячі українців обожнюють куштувати страви з ресторанів швидкої їжі, але деякі з них можна приготувати в домашніх умовах самостійно. Наприклад, всім відомі курячі нагетси.

Кожен з нас обожнює швидкі закуски, які не потребують великих зусиль та вкладень. Особисте приготування на кухні дозволяє контролювати якість своєї страви та керувати процесом так, як самі цього забажаєте.

Курячі нагетси із закладу швидкого харчування KFC стали дуже популярними серед м’ясних закусок. Утім, таку хрустку смакоту можна приготувати своїми силами, не виходячи з домівки. Ми пропонуємо ознайомитися з рецептом та почати кулінарити.

Рецепт домашніх курячих нагетсів, що не гірші за ресторанні

Інгредієнти

  • Куряче філе – 500 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Панірувальні сухарі – 200 г
  • Рослинна олія – 1 ст.л.

Приготування

Куряче філе наріжте на невеликі шматочки. Далі в посудині розбийте яйця, додайте сіль, перець та, за бажанням, трішки паприки.

Шматочки нарізаного м’яса спочатку обвалюємо в борошні, потім в яйці, а далі в панірувальних сухарях.

На розігріту сковорідку з олією кладемо шматочки м’яса та смажимо до золотистої скоринки. Не забувайте їх перевертати, аби кожна сторона добре обсмажилася.

Після того, як нагетси будуть готові, викладіть їх на паперовий рушник, аби позбутися зайвого жиру.

Рецепт домашніх курячих нагетсів, що не гірші за ресторанні

Окрім смаження м’ясної закуски на сковорідці, можна запекти її в духовці. Для цього форму для запікання змащуємо олією, кладемо шматки м’яса, які попередньо обвалювали в борошні, яйці та сухарях, і ставимо запікатися на 185 градусів протягом 30 хвилин. Кожну сторону нагетсів перевертаємо через 15 хв, аби всі шматочки мали рівномірне просмаження. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.