Від шаурми ви точно відмовитеся: рецепт рулетів з куркою, квасолею та кукурудзою в лаваші за лічені хвилини

Останнім часом закуски все більше стають популярними, і цьому є пояснення, адже готуються вони просто, а смакують дуже добре. При цьому не вимагають багато часу.

Лаваш вже давно увійшов у наше повсякденне життя. Зазвичай ми споживаємо його з фаст-фудом, або готуємо з нього страви вдома. При цьому, знаходяться любителі їсти його просто так, замість хліба.

І це не дивно, адже в нього набагато менша калорійність, а також приємні смакові властивості. У зв’язку з тим, що новий інгредієнт увірвався на полички магазинів і вже 20 років успішно продається, з’являються все нові і нові рецепти з його використанням.

В цьому також немає нічого дивовижного, адже в нього можна загортати начинку, він прекрасно піддається смаженню та випіканню, а також може замінити звичайне тісто. Тому господині вдаються до його використання при приготуванні різноманітних пирогів і навіть пиріжків.

Ми пропонуємо вам спробувати домашній рулет з використанням лавашу, який буде нагадувати мексиканські кулінарні традиції. У якості начинки ми будемо використовувати курку, квасолю та кукурудзу. Вийде неймовірно смачно і ви ані краплі не пошкодуєте про витрачений на це час.

Інгредієнти

  • Майонез середньої жирності – 1/2 склянки
  • Свіжий лимонний сік – 1 ст. л.
  • Порошок чилі – 1 ч. л.
  • Куряче м’ясо варене (порізане шматочками) – 3 склянки
  • Квасоля консервована чорна – 300 г
  • Кукурудза консервована – 300 г
  • Помідори консервовані (порізані кубиками) – 300 г
  • Кінза свіжа (рубана) – 1/2 склянки
  • Лаваш – 7 листів (близько 25 см)
  • Пальмове листя

Як приготувати смачну закуску з лаваша

У великій мисці з’єднати майонез, лимонний сік та порошок чилі. Добре перемішати і викласти в цю суміш куряче м’ясо, квасолю, кукурудзу, помідори та рубану кінзу.

Рецепт приготування неймовірних трубочок із лаваша

Отриману суміш акуратно загорнути у листи лаваша, формуючи рулети. Зв’язати рулети з лаваша з куркою пальмовим листям.

Замість пальмового листя можна використати наприклад нитку копченого сиру. Також цей рецепт ви можете доповнювати за своїм бажанням. Наприклад, додати в нього горіхів, різні види м’яса, апетитний сир, в’ялені помідори, тощо. Усе залежить лише від ваших вподобань та від вподобань ваших гостей.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?