Підкорила цією стравою чоловіка, і годувала нею улюблених онуків: яєчна юльєтта за рецептом Софії Ротару

Легенда української естради Софія Ротару завжди зізнавалася, що найголовніше в її житті все одно залишається сім'я попри її любов до сцени. І безумовно, цю сім'ю вона смачно годувала.

Яєчня – дуже популярна і проста у приготуванні страва, яка може бути подана на сніданок, обід чи вечерю. Історія цієї страви невідома, проте ймовірно, що вона виникла в результаті пошуку простих та доступних способів приготування їжі.

Яєчня багато корисних речовин та вітамінів. Яйця є джерелом високоякісного білка та містять вітаміни А, В12, Д та залізо. Хліб містить клітковину та вуглеводи, помідори – вітамін С та каротини, а сир – кальцій та білок. Вона добре поєднується з іншими стравами та продуктами. Її можна подавати з грилем, овочами, беконом чи сосисками. Також її можна комбінувати із салатами чи заправками. Вона має бути вжита відразу після приготування, щоб зберегти свою свіжість та смак. Яєчня в хлібі не відноситься безпосередньо до будь-якої національної кухні. Воно є популярною та універсальною стравою, яку можна зустріти в різних кухнях та країнах.

Секрети і тонкощі приготування яєчні на тісті включають правильне приготування яєць (жовтки повинні залишатися рідкими, а білки – щільними), нарізка овочів, щоб вони не зіпсували структуру коржа, і використання різних видів сиру, щоб додати різноманітності смаку. Також можна додати різні спеції або зелень для посилення смаку та аромату страви.

Яєчня – незвичайний, красивий, смачний та ситний сніданок. Страва проста і швидка у приготуванні. Також таку страву можна запропонувати не лише на сніданок, а й подати на святковий стіл. Спробуйте приготувати яєчню за цим рецептом і порадуйте свою сім’ю чимось цікавим та новим.

Інгредієнти

  • Тісто листкове заморожене – 200 г
  • Яйця – 2 шт
  • Твердий сир – 50 г
  • Бринза або моцарела – 50 г
  • Солодкий перець – 2 шт
  • Шинка, гриби, відварена курка – по 25-50 г.
  • Зелена цибуля
  • Сіль та перець – за смаком.

Як приготувати юльєтту за рецептом Софії Ротару

Тісто розморозьте і наріжте. Викладіть на деко. Кожен шматочок тіста посипте тертим сиром та бринзою. Також додайте шинки, печериці чи відварену курку. Посередині додайте яйця.

Яєшня в духовці
Як приготувати юльєтту за рецептом Софії Ротару

Посоліть, поперчіть і посипте подрібненою зеленню, додайте шматочки солодкого перцю. Поставте в розігріту до 200-210 градусів духовку і запікайте приблизно 20-25 хвилин.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.