Найкраща намазка на хліб, яка виходить не тільки дуже смачною, але й корисною: ситний сніданок і перекус

Намазки на бутерброди – це універсальний та смачний спосіб приготувати закуску, яка задовольнить ваші гастрономічні бажання. Цей вид закуски надає величезну різноманітність смаків та текстур.

Намазки на бутерброди мають довгу історію, яка є частиною багатьох народів. Безумовно, вони стали популярними завдяки своїй простоті у приготуванні, а також бюджетності. У різних куточках світу є своя версія приготування даної страви, і це не дивно, адже вона зачіпає широкий спектр продуктів та варіацій у технології виготовлення страви.

Пропонуємо приготувати смачну намазку на хліб із печериць та сиру.Вона виходить дуже ніжною та ароматною. І може послужити, як сніданком, перекусим, так і частиною вашого святкового столу, прикрасивши собою брускетти.

Така намазка може похизуватися великою кількістю корисних мікроелементів та вітамінів. В ній багато білка, мінералів, жирів, які в результаті дають відчуття насиченості на цілий день, а також енергії, яка забезпечує нам бадьорість та сили для довгого трудового дня.

Інгредієнти

  • Сир плавлений — 90 г
  • Гриби печериці – 500 г
  • Морква – 2 шт
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт
  • Олія рослинна – за смаком
  • Сіль і перець – за смаком

Як приготувати смачну намазку

Для початку необхідно гриби нарізати, добре їх просушити та обсмажити на рослинні олії на сковороді. Необхідно дочекатися, поки випарується уся волога.

Смачна намазка для бутербродів по-єврейськи
Смачна намазка для бутербродів

У цей час можна зайнятися овочами. Цибулю пасеруємо та додаємо на сковороду. Моркву миємо, чистимо та натираємо на дрібній тертушці. Коли печериці будуть практично готові до них додаємо моркву. Перчимо та солимо та доводимо до готовності. За бажанням можна додати зелені.

Намазка з грибів та сиру
Намазка з грибів та сиру

Усю масу відправляємо у блендер та додаємо плавлений сир. Усе це перебиваємо до стійкої пасти.

Після цього перекладаємо у тарілку та відправляємо у холодильник на декілька годин. Подавати обов’язково охолодженим. Намазку можна їсти не тільки з хлібом, але із булочками або навіть використовувати при приготуванні різних смаколиків, таких як бургери.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.