Бутерброди з’їдаються швидше, ніж з ікрою: намазка із 3-х інгредієнтів – змітають зі столу за секунди

Намазка з авокадо – простий та оригінальний рецепт для святкового столу! Також цей рецепт підійде для ідеального та красивого сніданку! Вона є видозміненим відомим мексиканським соусом гуакамоле.

Намазка з авокадо – це страва, яка готується з одноіменного фрукту, зазвичай з додаванням різних спецій, трав та лимонного соку. Виходить кремоподібна маса, яка часто подається на хлібі чи тості.

Історія цієї страви розпочалася в Мексиці, де авокадо є одним із основних інгредієнтів національної кухні. Паштет з авокадо набув популярності завдяки своєму ніжному смаку та корисним властивостям авокадо.

Назва “паштет” прийшла з французької кухні, де паштети зазвичай готуються з печінки тварин, але у випадку з паштетом з авокадо, слово використовується швидше для позначення кремоподібної консистенції. В українському інформаційному просторі частіше використовується слово “намазка”.

Користь намазки з авокадо полягає в багатьох корисних речовин, які містяться в авокадо. Воно багате на мононенасичені жири, які знижують рівень “поганого” холестерину в крові і дозволяють підтримувати здоров’я серця.

Авокадо також багате на клітковину, вітаміни (такі як вітамін К, вітамін С, вітамін В6 і фолат), мінерали (магній, калій) та антиоксиданти.

До нього можна додавати інші продукти та комбінувати інгредієнти, але основою буде, звичайно ж, авокадо! Сік лимона додасть кислинку до смаку і зробить страву цікавішою, а оливкова олія додасть намазці ніжності та легкості!

Намазка з авокадо і крабових паличок — швидкий варіант закуски, яка чудово поєднується з хрусткими гренками. Достатньо один раз приготувати – і просто відправити в холодильник. Готується за 5 хвилин, а виходить дивовижно смачно.

Інгредієнти

  • Вершкове масло – 100 гр.;
  • Авокадо — 1 шт.;
  • Крабові палички — 6 шт.;

Як приготувати намазку

Авокадо
Рецепт домашньої намазки на хліб із трьох інгредієнтів

Авокадо слід помити, очистити, видалити кісточку. Наріжте на шматочки. Разом з маслом складіть в блендер. Перебийте до пюреподібного стану.

Як приготувати смачну намазку на хліб
Рецепт домашньої намазки на хліб із трьох інгредієнтів

Крабові палички дрібно наріжте. Додайте до маси з авокадо. Добре перемішайте до однорідності.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?