Стануть ідеальним доповненням святкового столу: неймовірні тарталетки з печінкою тріски на Новий рік 2024

Закуска в тарталетках може бути дуже різноманітною за складом та смаком. Готувати їх можна як із солодкими, так і несолодкими начинками, доповнювати м'ясом, рибою, овочами та іншими компонентами.

В даному випадку зробимо тарталетки з начинкою з морського коктейлю, який доповнимо відвареним яйцем. Морський коктейль включатиме печінку тріски. Така закуска вийде дуже ситною, поживною та корисною.

Начинка сподобається вам своїм багатогранним та ніжним смаком, яка стане ще смачнішою у поєднанні з тарталеткою з хрумкого та розсипчастого тіста. За бажанням, її можна доповнити твердим або сирним сиром, вийде також смачно.

Ця страва стане гідною прикрасою будь-якого святкового столу чи фуршету. Готується така закуска дуже швидко і легко, головне правильно підготувати начинку.

Тарталетки – це популярна кулінарна страва, що складається з хрусткого коржа з ​​листкового тіста (тарталетки) та різноманітної начинки. Начинка може бути солодкою або солоною, залежно від уподобань та рецепту.

Історія страви тісно пов’язана із французькою кухнею. Термін “тарталетка” походить від французького слова “tartelette”, що означає маленький пиріг або тарт. Тарталетки були створені у Франції у XVIII столітті та були представлені як закуска для аристократії. З часом вони стали популярними у всьому світі і тепер використовуються в різноманітних кулінарних культурах.

Тарталетки з начинкою можуть містити різні корисні речовини, залежно від начинки. Якщо начинка містить фрукти чи овочі, вони можуть бути джерелом вітамінів та мінералів. Прикладом такої начинки може бути тарталетка зі свіжими ягодами, що містить вітамін С та антиоксиданти. Однак тарталетки з м’ясною начинкою або вершковим кремом можуть бути калорійнішими і містити більше насичених жирів.

Інгредієнти

  • 12 тарталеток
  • 1 б печінки тріски
  • 0,5 огірка
  • 2 варених яйця
  • зелена цибуля
  • 1 ст л майонезу/сметани
  • сіль, перець
  • листя салату

Приготування тарталеток з печінкою

Рецепт приготування тарталеток

Висипаємо печінку в тарілку, розминаємо до однорідної маси.
Огірки ріжемо кубиками, яйця натираємо на терці.

Як приготувати смачні тарталетки

Перемішуємо все, додаємо майонез та спеції.
Наповнюємо наші тарталетки.

Схожі статті

“На балькон!”: Ярославський поділився рецептом ідеального тіста на вареники — смачно, як у бабусі вдома

Відомий кулінар і суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський чудово розуміється на високій кухні. Але також він пам'ятає про власне дитинство і смачні домашні рецепти, якими ділиться з шанувальниками.