Розлетиться першою навіть на святковому столі: рецепт смачної намазки на хліб, яку будуть їсти ложками

Закуски користується особливою популярністю у наші часи, адже готуються відносно швидко, можуть зберігатися в холодильнику протягом тривалого часу та подарувати відчуття ситості.

Безумовно, закусок існує неймовірна кількість. Для того, аби підготуватися до свята або вечірки можна вибрати щось для себе з мільйонів варіантів, які знаходяться на просторах інтернету, а також кулінарних книгах. Якісь закуски вимагають неабияких кулінарних вмінь. Так звані апетайзери давно зарекомендували себе ледь не найвишуканішим етапом на фуршетах.

Втім, можна обрати набагато простіші варіанти, які готуються з найпопулярніших продуктів, які володіють яскравими смаковими властивостями. Мова йде про сир, рибу, м’ясо, копченості, тощо.

Такі закуски добре підходять для посиденьок з друзями або у сімейному колі. А головне – не вимагають витрат ні по часу, ні фінансових.

Намазки на хліб набули своєї популярності за останні 2 десятиліття. Вони готуються з найрізноманітніших інгредієнтів, і головною умовою є легкість нанесення на різноманітні вироби.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з рецептом приготування намазки з сардин. Вона не просто смачна, але й дуже корисна, адже володіє набором незамінних амінокислот, вітамінів, мінералів та має великий вміст білка. Також сардина славиться, як дієтична та пісна риба. Наприклад, у Ватикані під час посту її часто подають.

Яйця стануть ідеальним доповненням до неї. Безумовно, ви можете використовувати різноманітну зелень та спеції, щоб надати пікантності та гостроти. І в цілому доповнювати рецепт за своїм смаком.

Інгредієнти

  •  консерви “Сардіна” — 240 г
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • білий хліб – 15 скибочок;
  • часник – 2 зубчики;
  • майонез – 50 г;
  • цибуля зелена – 20 г;
  • рослинна олія – для смаження

Як приготувати смачну закуску

Курячі яйця відварюємо, чистимо і натираємо на тертушці. Додаємо до них консерви, майонез і перемішуємо.

Корисна намазка на хліб із найбюджетніших продуктів

Хліб налізаємо та робимо з нього грінки. Для цього обсмажуємо його з усіх сторін на сковороді. Важливо не перегнути палицю з олією.

Намазка з риби та яєць
Намазка з риби та яєць

Намазку кладемо на декілька годин в холодильник, щоб вона набула правильної консистенції, і після цього подаємо на стіл разом з грінками.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.