Мало хто знає цей секрет ідеальних млинців: ніхто не здогадається, чому вони настільки смачні та ніжні

Ідеальні тонкі млинці, які не рвуться та мають ніжний смак — мрія багатьох господині, які хочуть потішити родину смачним сніданком чи закускою.

Млинці — це культурне надбання великого пласту населення, яке здебільшого проживає у східній Європі. Вони стали частиною свят, здебільшого стародавнього походження.

Важко уявити, щоб люди відмовилися від даної смакоти, адже вона популярна не тільки у якості самостійної страви, яка подається з медом, сиропами, варенням, сметаною, вершками, а також фруктами і різноманітними солодкими соусами. Млинці часто використовують у якості матеріалу для загортання начинки, а також тіста для приготування різноманітних запіканок та тортів.

Наприклад, декілька років тому весільним трендом стали багатоярусні торти із млинців, які вимагали неабиякої майстерності від кондитерів для їх створення.

Тим не менш, велика частина господинь реально зіштовхується з проблемами під час приготування даної страви через незнання певних нюансів та секретів. У когось вони не виходять тонкими, у когось під час обсмаження рвуться.

При цьому ажурні млинці для багатьох залишаються недосяжною мрією, яку важко втілити в життя. Насправді все набагато простіше. По-перше необхідно мати правильну сковороду з товстим дном. Для цих цілей навіть продаються окремі пательні. По-друге, вона має бути дуже гарячою, коли ви наллєте тісто. З ним необхідно працювати дуже швидко, адже воно одразу ж схоплюється.

Інгредієнти

  • яйця — 3 шт.;
  • цукор — 2 ст.
  • ванілін — 1 шт.;
  • сіль — 0.5 ч. л.;
  • молоко — 1.5% 300 мл;
  • борошно — 200 гр.;
  • вершки 32% — 300 мл;
  • соняшникова олія — 1 ст.л.

Як приготувати смачні млинці

Збиваємо курячі яйця з цукром та сіллю. До маси додаємо жирні вершки і продовжуємо збивати вінчиком.

Тісто на ажурні млинці

До маси просіюємо борошно і всипаємо в тісто. Перемішуємо все до однорідної консистенції.

За бажанням можна додати зовсім трохи ваніліну. Поступово вливаємо молоко і продовжуємо замішувати тісто.

Як приготувати ажурні млинці

Вливаємо тісто, і, нахиляючи пательню круговими рухами, розподіляємо його по всій поверхні.

Як приготувати млинці

Обсмажуємо з обох сторін до золотавості та подаємо на стіл у гарячому вигляді. Прикрашаємо за бажанням.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?