Рецепт найкращої вечері нашвидкуруч: свинина з овочами в томатному соусі – уся родина задоволена

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт вечері, що не потребує багато часу та сил. Ця страва вражає не лише простотою, але й неперевершеним поєднанням соковитої свинини та ароматних овочів.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • Свинина (філе) – 500 г
  • Перець болгарський – 150 г
  • Морква – 100 г
  • Цибуля ріпчаста – 150 г
  • Томатна паста 25% – 30 г
  • Вода – 250 мл
  • Рослинна олія – 1-2 ст. ложки
  • Сіль – на свій смак
  • Чорний перець мелений – на свій смак
  • Цукор (за бажанням) – 1-2 дрібки
  • Петрушка свіжа (для прикраси) – 5 г

Приготування:

  1. Заздалегідь підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. М’ясо наріжте кубиками середніми за розміром кубиками. Моркву очистьте та наріжте невеликими брусочками. Цибулю очистьте і наріжте невеликими кубиками. Солодкий перець також очистьте від насіння і наріжте шматочками приблизно такого ж розміру, як м’ясо.
  3. У сковороду влийте олію та розігрійте на великому вогні. Після цього викладіть шматочки свинини в розпечену олію в один шар, на невеликій відстані один від одного. Обсмажте м’ясо приблизно 5 хвилин, до отримання легкої золотистої скоринки. До обсмаженого м’яса додайте сіль та мелений чорний перець на свій смак. За потреби, якщо сковорода невелика, обсмажуйте м’ясо партіями в кілька підходів.
  4. Потім додайте в сковороду до м’яса цибулю. Помішуйте та обсмажуйте протягом 3 хвилин. Додайте нарізану соломкою моркву і солодкий перець. Продовжуйте обсмажувати всі інгредієнти ще 5-6 хвилин.

    Рецепт вечері, що не потребує багато часу: свинина з овочами в томатному соусі
    Рецепт вечері, що не потребує багато часу: свинина з овочами в томатному соусі
  5. Тим часом розведіть томатну пасту водою. Влийте розведену томатну пасту у сковороду. Доведіть до кипіння. Додайте трохи солі та меленого перцю на свій смак.
  6. Зменште вогонь до мінімального, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте свинину з овочами 30-40 хвилин. У процесі тушкування, за потреби, додайте ще трохи води. Вимкніть вогонь.
  7. Спробуйте страву, за потреби додайте на свій смак ще трохи спецій. Також можна додати 1-2 дрібки цукру, щоб урівняти смаки та кислоту томатної пасти.
  8. Залиште м’ясо з овочами під кришкою ще на 10 хвилин, щоб страва трохи настоялась.
  9. Дрібно наріжте петрушку. Посипте готову страву зеленню та подавайте до столу.

Смачного!

Також радимо ознайомитись з рецептом незвичної закуски на Новорічний стіл, такого ви ще не куштували. Готується легко та швидко, а смак просто вражає!

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?