Найсмачніший пиріг на кефірі нашвидкуруч: чудова альтернатива бутербродам та пиріжкам. Зачаровує смаком

Обожнюєте випічку, але не любите довго займатися над її приготуванням? Скористайтеся рецептом пирога на кефірі з яблуками, який вийде навіть у новачка, що не готує.

Все більшої популярності набувають рецепти зі спрощеною системою приготування. Замість одних інгредієнтів, додаються інші, потім кулінари смакують та діляться результатами з людьми.

Рецепт пирога на кефірі давно завоював прихильність серед багатьох господинь. Він дуже простий, швидкий та зрозумілий. Все, що від вас потрібно – змішати всі інгредієнти в одній посудині, потім вилити у форму, додати начинку та поставити його запікати.

Найсмачніший пиріг на кефірі нашвидкуруч

Інгредієнти

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 200 г
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Кефір – 250 мл.
  • Пшеничне борошно – 320 г
  • Яблука – 2 шт.

Приготування

В глибокій мисці змішайте цукор, яйця та ванільний цукор. Всі ці продукти збити, можна скористатися міксером, до того стану, щоб утворилася пишна біла маса.

В окрему посудину налийте кефір, додайте до нього соду, перемішайте та почекайте, щоб він почав шипіти.

Кефір виливаємо до маси з яйця, перемішуємо. Розтоплене вершкове масло, яке встигло остигнути додаємо в посудину з усіма інгредієнтами. Сюди ж просіваємо борошно, все перемішуємо до однорідності.

Змастіть форму олією, в якій збираєтеся випікати пиріг. Виливаємо приготоване тісто у форму, прикрашаємо яблуками, які варто до цього очистити від шкірки та нарізати скибочками або іншими зручними для вас шматочками.

Найсмачніший пиріг на кефірі нашвидкуруч

Ставимо випікати пиріг при 180 градусах приблизно на 45-50 хвилин. Коли бачите, що зверху пиріг зарум’янився, а всередині ще не приготувався, то накрийте його фольгою і печіть в такому вигляді. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.