Не варити, а смажити: Мозгова показала, як готують пельмені в Японії – тісто + начинка з курки та імбиром

Виявляється Альона Мозгова любить не тільки японські кімоно, а й обожнює японську кухню. Нещодавно продюсерка розповіла, як приготувати пельмені. Запевняє, це простіше, ніж здається.

Нещодавно у своїй сторінці у Facebook продюсерка Олена Мозгова оприлюднила фото, на якому позувала у шикарному чорному кімоно, розшитому величезними червоними квітами. У коментарі зірка написала, що їй подобається японський стиль. Але, як з’ясувалося, не лише в одязі. Так, напередодні Мозгова опублікувала новий пост, де поділилася рецептом страви з традиційної японської кухні. На зовнішній вигляд воно нагадувало звичайні пельмені трохи довгастої форми.

Олена Мозгова показала, як приготувати пельмені по-японськи
Олена Мозгова показала, як приготувати пельмені по-японськи

Далі Альона провела невеликий екскурс і розповіла, що “гьодзе” (Gyoza) – це японська назва китайських пельменів “цзяоцзі”. Але якщо в Китаї їх здебільшого відварюють у воді або готують на пару, то японці люблять їх смажити у невеликій кількості олії.

“Вони настільки полюбили цю страву, що вже давно вважають її своєю, до того ж японці удосконалили смак цзяоцзи, додавши свої інгредієнти”, – розповіла Мозгова.

Далі Олена поділилася своїм особистим рецептом.

“У мене було тісто на пельмені, яке я замісила позавчора і поклала в холодильник, бо просто не було години тим займатися. Сьогодні я зробила фарш із курки…а потім думаю, а чи не зробити щось таке смачненьке”.

Олена Мозгова показала, як приготувати пельмені по-японськи
Олена Мозгова показала, як приготувати пельмені по-японськи

В залишок курячого фаршу, які залишилися з приготування іншої страви, Мозгова додала натертий імбир, зелену цибулю, соєвий соус і трохи кунжутної олії. Таким чином, у неї вийшла традиційна начинка для японських “гьодзе”.

Коли продюсерка смажила пельмені, доливала до них невеликими порціями воду.

До пельменів японською Олена приготувала закуску з класичного соєвого соусу та васабі.

“Макаєте той китайсько-японський пельмень у соус і насолоджуєтеся смаком. Смачного!”, – написала Мозгова у коментарі до фото.

Нагадаємо, що Олена Мозгова вже давно не купує фарш, а завжди готує його сама із домашньої курки.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.