Котлети з двох інгредієнтів: так готувала бабуся і поділилася секретом. Соковиті й ніжні, що не відірватися

З двох інгредієнтів можна приготувати дуже ніжні, соковиті та смачні котлетки, які прекрасно взаємодіятимуть з будь-яким гарніром. Якщо досі є сумніви, тоді ознайомлюйтеся, як це зробити.

Для цього рецепту нам знадобиться всього картопля, м’ясний фарш та спеції. Якщо ви гадаєте, що така страва вийде без особливого смаку та аромату, тоді спробуйте самостійно розвіяти свої думки.

Цей рецепт використовували ще в давні часи, і точно знали, як зробити цю м’ясну страву особливою, ніжною та оригінальною. З одним із таких ми поділимося з вами в нашому матеріалі. Для яскравішого та вираженішого смаку не скупіться на спеції до м’яса, додайте мелений перець, сіль та за бажанням використайте соус. Все швидко, просто в приготуванні, а головне дуже смачно. Запевняємо, що впоратися зможе навіть новачок на кухні, який не любить готувати.

Котлети з двох інгредієнтів

Інгредієнти

  • Фарш – 400 г
  • Картопля – 250 г
  • Сушений часник, сіль, перець, паприка

Приготування

Для початку очистьте картоплю від шкірки, а потім натріть на дрібній тертці. Далі треба віджати її від рідини.

В глибокій мисці обраний вами фарш, натерту картоплю та всі спеції добре перемішуємо. В руці відбиваємо та формуємо котлетки до того, поки не закінчиться вся маса.

Смажимо страву на сковороді з двох сторін до золотистості. Коли перевернули котлети на іншу сторону, то готуємо їх під кришкою.

Котлети з двох інгредієнтів

За бажанням приготуйте до котлет гарнір, використайте до них соус, наприклад, майонез, кетчуп та починайте смакувати. Таке пригощання виручить вас, коли обмаль часу, продуктів в холодильнику, але ситно хочеться нагодувати себе та свою родину. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.