Рецепт цікавих бутербродів з крабовими паличками, сиром та ананасами: гостям буде важко приховати захват

Не прогадаєте, коли на святкування поставите дуже смачні бутерброди з крабовими паличками, сиром та ананасами. При правильній подачі закуски, зробите її родзинкою столу.

Унікальність цієї закуски полягає у тому, що ви можете зробити її навіть з бюджетних продуктів швидко та дуже смачно. Крім того, бутерброди готують ще й з різноманітних намазок, які нині в українців мають шалену популярність.

Страва дуже відома через свою простоту, швидкість та різноманіття смаків. Вона є зручною для перекусу чи легкого обіду. Ми пропонуємо дещо пришвидшити процес приготування закуски, не займатися намазкою, а взяти вже готові інгредієнти, красиво викласти їх на хліб, прикрасити та подати гостям.

Інгредієнти

  • Крабові палички – 100 г
  • Ананаси консервовані – 150 г
  • Часник – 10 г
  • Сир плавлений – 90 г
  • Сир твердий – 50 г
  • Оливки без кісточок – 5 г
  • Хліб – 70 г
  • Зелень – до смаку
  • Сіль, перець чорний мелений – до смаку

Приготування

Для початку підготуйте всі вищеперераховані інгредієнти. Далі натираємо підморожені крабові палички на дрібній тертці. Перекладіть у глибоку миску.

Натираємо твердий сир на середній тертці, відправляємо до крабових паличок. Теж саме робимо з плавленим сиром, тобто натираємо на середній тертці або можете розім’яти виделкою.

Очистьте часник, потім половину натріть на дрібній тертці, додайте до інгредієнтів в посудині. Посоліть, поперчіть, перемішайте.

Наріжте на невеликі шматочки консервовані ананаси. Додайте до всіх продуктів, трохи ананасів залишіть для прикрашання страви.

Всі інгредієнти в посудині перемішуємо і наша начинка готова. Ставимо сковороду на помірний вогонь, смажимо шматочки хліба до золотистості по 2-3 хвилини з кожного боку.

Обсмажений хліб остудіть, натріть часником, який залишився, з обох боків.

А далі увімкніть фантазію та почніть до свого смаку викладати та прикрашати страву. Спочатку намазуємо хліб сирною масою з крабовими паличками, потім зверху вкладаємо цілий ананас або нарізаний скибочками, роблячи пелюстки квітів. До речі, такі пелюстки можна викласти й з самих крабових паличок.

Бутерброди з крабовими паличками, сиром та ананасами

Далі прикрасьте середини квіточок чи цілого ананасу тоненькими кільцями оливок. За бажанням додайте листя петрушки чи іншу зелень. Всім смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.