Ця страва зʼїдається моментально: готуємо смачні, ароматні й хрусткі кабачкові нагетси. 30 хвилин і на столі

Хрусткі, смачні та ароматні кабачкові нагетси подарують прекрасну можливість дещо урізноманітнити звичну їжу. Приготуйте їх на вечерю та здивуєтеся, чому ви раніше такого не робили.

Кабачкові нагетси – страва, приготована з кабачків, змішаних з яйцем, хлібними крихтами та спеціями. При дотриманні всіх порад, вона виходить хрумкою, смачною та дуже гарною на вигляд.

Пригощання з кабачків дуже популярне у світі. З них готують рагу, пасти, закуски, різноманітні салати та ще багато іншого. Більшість пересічних громадян хоч раз куштували або чули у своєму житті про курячі нагетси, а от про кабачкові навіть не здогадувалися. М’які та дуже соковиті всередині й апетитні ззовні вже манять, аби швидше розпочати кулінарний процес, а потім переконатися у їхній неповторності.

Смачні, ароматні й хрусткі кабачкові нагетси

Інгредієнти

  • Кабачки – 2 шт.
  • Твердий сир – 50 г
  • Панірувальні сухарі – 80 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Яйця – 3 шт.
  • Солодка паприка – 1 ч. л.
  • Сушений часник – 1 ч. л.
  • Борошно

Приготування

Помийте кабачки та поріжте довгастими шматками. Солимо та залишаємо на 15 хвилин.

В мисці панірувальні сухарі з’єднайте з солодкою паприкою, сушеним часником та дрібно натертим сиром.

Коли 15 хвилин пройшло, кожен шматок кабачка занурте спочатку в борошно, потім в збиті яйця, а тоді в панірувальну суміш.

На деко застеліть пергаментний папір та ставимо страву в духовку. Випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачні, ароматні й хрусткі кабачкові нагетси

За бажанням можна власноруч приготувати часниковий соус. Для цього змішайте сметану чи майонез із зеленню та часником або купіть відразу готовий в магазині. Хрустка, смачна та неймовірна на вигляд й аромат страва готова. Всім смачного!

Схожі статті

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.

Його куштували Пономарьов та Аксельрод: Мозгова розповіла та показала, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Олена Мозгова знає величезну кількість смачних рецептів та із задоволенням ділиться ними у своїх соціальних мережах. Сьогодні веганів попросимо відійти, бо ж зірка розповість, як готувати м'ясо!

Ектор Хіменес-Браво робить його самостійно: 4 найсмачніших домашніх майонези для салатів та інших страв

Вони дуже калорійні, дехто вважає їх шкідливими, але обійтися без майонезів не може майже ніхто. Навіть Ектор Хіменес-Браво! Але замість магазинних варіантів суддя "МастерШеф" обирає домашні рецепти.