Неймовірні пісні пухкі пампухи з варенням: десерт до свята, якому зрадіють гості. До чаю – ідеальні

В новорічну ніч потурбуйтеся, аби ваші гості залишилися задоволеними не тільки від основних страв, а ще й від солодких смаколиків. Приготуйте пухкі пампухи з варенням для найкращого чаювання.

Пухкі пампухи з варенням завоювали велику любов у господинь через свій смак та універсальність. Так, їх можна робити як десертом, так і доповненням до основних страв, наприклад, всім відомі пампушки з часником, ідеально смакують з традиційним українським борщем.

Пампухи становлять собою комбінацію подрібленого тіста, яке варять у воді чи бульйоні, а подаються з соусом або варенням. Ба більше, солодкий варіант страви теж є частиною української культури, оскільки втілюють смакові та культурні аспекти нашої кухні. Ознайомимося, як робити другий варіант страви, яка ідеально підійде як солодкий смаколик до чаю.

Пісні пухкі пампухи з варенням

Інгредієнти

  • Борошно – 400 г
  • Цукор – 50 г
  • Вода – 150 мл
  • Дріжджі живі – 20 г
  • Апельсин – 1 шт.
  • Соняшникова олія – 80 мл
  • Олія для смаження
  • Джем для начинки
  • Щіпка солі

Приготування

У теплій воді, приблизно 30 градусів, розведіть дріжджі. Просійте борошно, додайте цукор, сіль та перемішайте.

Сюди ж відправте цедру апельсина та рослинну олію. Замісіть тісто. Воно має вийти легким та пружним. Залиште його підходити у теплому місці на 1,5-2 години.

Розкочуйте тісто, товщиною пів сантиметра. З нього виріжте кружечки, викладіть начинку, обрану до свого смаку, наприклад, полуничний джем або начинку з маку. Міцно защіпуйте краї, сформуйте кульки, відкладіть на 30 хвилин під рушником. Покладіть грітися в олію під казанком. Смажте в гарячій олії до золотистого кольору.

Пісні пухкі пампухи з варенням

Перед подачею страви на стіл, можна посипати її цукровою пудрою, а потім починати смакувати. Смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.