Традиційна українська страва: готуємо відомі крученики з грибами. Виходять соковитими й такими смачними

Спробуйте доповнити святковий стіл простою, але оригінальною українською стравою. Приготуйте м'ясні крученики з грибами, а потім отримайте захват та похвалу від своїх гостей.

Традиційні українські крученики – смачні рулети, які зазвичай готуються із тіста на основі борошна, яке обгортають начинкою. Вони можуть бути різними, але найпопулярніші є м’ясні, з капусти або картоплі.

Запевняємо, що ця страва добре впишеться до святкового столу, оскільки, приготувавши її за нашим рецептом, представите гостям неймовірне поєднання курячого м’яса та грибів. Куряче філе надає пригощанню насичений смак, а гриби додають аромату та унікальної пікантності. Крім того, використовуємо доступні продукти та легкий спосіб приготування.

Відомі крученики з грибами

Інгредієнти

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Шампіньйони – 300 г
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Борошно –  1 ст. л.
  • Гаряча вода – 150 мл
  • Шматочок масла
  • Зелень, спеції – на смак

Приготування

В сковороді з олією обсмажуємо подріблені цибулю та моркву, відправте до овочів нарізані гриби, на смак солимо та тушкуємо поки не випарується вся вода, додаємо шматочок масла.

Працюємо з м’ясом. Помийте куряче філе, відбийте кухонним молотком, на смак солимо, перчимо. Викладаємо овочі з грибами та закручуємо рулетики.

Смажимо рулетики на добре розігрітій пательні та на великому вогні. Не забуваємо їх перевертати, аби обсмажилися з двох сторін до золотистої скоринки.

Відомі крученики з грибами

До тієї самої сковороди додаємо сметану, борошно та воду, перемішуємо. Сюди ж викладаємо рулетики й тушкуємо під кришкою протягом 20 хвилин на маленькому вогні. На смак додайте подріблену зелень. Традиційні українські крученики з грибами готові. Всім смачного!

Схожі статті

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.

Його куштували Пономарьов та Аксельрод: Мозгова розповіла та показала, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Олена Мозгова знає величезну кількість смачних рецептів та із задоволенням ділиться ними у своїх соціальних мережах. Сьогодні веганів попросимо відійти, бо ж зірка розповість, як готувати м'ясо!

Ектор Хіменес-Браво робить його самостійно: 4 найсмачніших домашніх майонези для салатів та інших страв

Вони дуже калорійні, дехто вважає їх шкідливими, але обійтися без майонезів не може майже ніхто. Навіть Ектор Хіменес-Браво! Але замість магазинних варіантів суддя "МастерШеф" обирає домашні рецепти.