Такої смачної намазки завжди буде мало: змішуємо консервовану горбушу з цим продуктом і подаємо до столу

Спробуйте цей неймовірний рецепт закуски з консервованої горбуші. Приготувавше її одного разу, ви завжди будете готувати її до святкового столу.

Скільки страв можна приготувати із горбуші? З консервованої риби виходять чудові салати. Зі свіжої горбуші можна зробити і перші страви (суп, юшка, солянка), і другі. Філе горбуші можна приготувати на пару, запекти в духовці з овочами, зробити котлети. Різні соуси доповнять ваше творіння особливим смаком. Навіть способів смаження цієї риби є кілька.

Навіть не зовсім досвідченій господині будуть зрозумілі всі стадії приготування тієї чи іншої страви з горбуші. Улюблена багатьма, ця риба може постати у різних стравах як буденне, повсякденне частування. Але приготована за спеціальними святковими рецептами, горбуша з успіхом прикрасить собою стіл сімейного торжества.

Іноді в нашому житті трапляються моменти, коли необхідно швидко і смачно нагодувати сім’ю або гостей, що несподівано прийшли. Рибні консерви, особливо консерви з горбуші (у власному соку або з додаванням олії) – відмінна допомога будь-якій господині. Смачний салатик, в якому ця рибка буде головною складовою, можна приготувати за кілька хвилин. Якщо у вас в запасі є трохи більше часу, то тут виручать такі рецепти з консервованою горбушею як рибний супчик, котлети або навіть пиріжки з дуже смачною та корисною начинкою. Особливе місце займає рецепт намазки.

У Новий рік прийнято накривати стіл, на якому є велика кількість закусок і салатів. Особливою популярністю користуються різні намазки, адже саме вони з’їдаються насамперед. Поліпшити смак звичної закуски з риби допоможуть мариновані огірки, адже саме цей інгредієнт додасть необхідної кислинки, а також особливої ​​пікантності.

Інгредієнти

  • консервована горбуша – 1 банка
  • сирки плавлені – 3 штуки
  • вершкове масло – 100
  • мариновані огірки – 6 штук.

Як приготувати смачну намазку

З консервованої горбуші злийте зайву рідину, подрібніть її за допомогою виделки.

Готова намазка для бутербродів
Готова намазка для бутербродів

На дрібній тертці натріть плавлені сирки, а також мариновані огірки.

Смачна намазка для бутербродів по-єврейськи
Смачна намазка для бутербродів 

Змішайте інгредієнти з м’яким вершковим маслом. За потреби додайте трохи солі.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.