Готуємо найсмачніші котлети з курячої печінки: зрозумілий рецепт всім відомої страви. Навчитеся дуже швидко

Ділимося зрозумілим рецептом всім відомої страви. Розповімо, як приготувати дуже смачні котлети з курячої печінки. Їх можна подати на вечерю або поставити на святковий стіл.

Українські родини обожнюють смакувати курячими котлетками. Однак варто додавати до своїх улюблених страв чогось нового, оригінального та не менш смачного. Тому, ми пропонуємо приготувати котлети з курячої печінки, які так само не розчарують ні вас, ні ваших рідних.

Для цього ми використовуємо доступні інгредієнти, один з яких є куряча печінка. Крім того, страва має високий вміст заліза та інших корисних речовин, а ще вона прекрасно вписалася в українську традиційну кухню. Приготування котлет з курячої печінки – це варіант різноманітного та корисного гарніру. Переконатися у цьому зможете після того, як спробуєте їх на смак. Потім ви будете повертатися до цього рецепта ще неодноразово.

Найсмачніші котлети з курячої печінки

Інгредієнти

  • Куряча печінка – 800-1000 г.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 3-4 ст. л.
  • Сіль, спеції – до смаку

Приготування

В мисці з’єднуємо почищену та нарізану курячу печінку, яйця, нарізану пасеровану моркву з цибулею, пшеничне борошно, сіль, спеції. Все добре перемішуємо та отримуємо фарш.

Найсмачніші котлети з курячої печінки

Котлетки викладаємо ложкою на сковороду з олією. Обсмажуємо з двох сторін до золотистості. Важливо їх не перетримати на плиті, оскільки печінка готується дуже швидко. Отримуємо дуже прості, так звані рублені печінкові котлетки, які добре смакуватимуть з будь-яким улюбленим гарніром. Якщо ви подаєте їх, як самостійну страву на святковий стіл, можете їх прикрасити зеленню. Так вони виглядатимуть ще апетитніше. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.