Свіжий салат у формі віночка поверне смаком в літо: готуємо просту закуску, яка прикрасить будь-яке свято

Якщо хочете здивувати своїх гостей, тоді страви на святковому столі мають бути не тільки смачними, а й красивими та апетитними на вигляд. Спробуйте приготувати дуже вишуканий салат у формі віночка.

Більшість людей, коли бачать цей салат, відразу занурюються в різдвяну атмосферу, а в деяких його вигляд та смак повертає в літо. Це не дивно, оскільки в складі дуже багато свіжої зелені та овочів. Також ми додаємо куряче філе та шматочки сиру.

Може здаватися, що його готувати та викладати складно, втім, насправді ж, все дуже просто. Допоможе вам в цьому тарілка, на якій подамо страву та звичайний стакан, який ставимо посередині. Саме навколо нього будемо викладати необхідні інгредієнти. Кількість продуктів довільна.

Свіжий салат у формі віночка

Інгредієнти

  • Мікс салату
  • Сир Фелата
  • Куряче філе
  • Помідор
  • Сік лимона
  • Діжонська гірчиця в зернах
  • Американська гірчиця
  • Соєвий соус

Приготування

Для початку оберіть тарілку, в якій будемо викладати складові салату. Потім посередині неї поставте стакан або піалу. Кладемо мікс салату по краях, утворюючи віночок.

Фелату та помідор нарізаємо кубиками, викладаємо на мікс салату, що вже лежить на тарілці.

Готуємо м’ясо для страви. Куряче філе промиваємо, солимо, додаємо улюблених спецій. Підсмажуємо на сковороді з олією. Нарізаємо та викладаємо на віночок.

Свіжий салат у формі віночка

Щоб зробити заправку, змішуємо сік лимона, діжонську гірчицю в зернах, американську гірчицю і соєвий соус. Поливаємо зверху салату та отримаємо неймовірно красиву, смачну, апетитну, новорічну закуску, яку можна поставити на центр святкового столу. Бачимо, що приготування просте, а в результаті маємо розкішну страву. Всім смачного!

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?