Коли хочеться подовше поспати вранці: рецепт швидкого сніданку з лаваша і сиру, який допоможе прокинутись

Зранку не хочеться стояти довго біля плити та возитися зі сніданком, тому дізнавайтеся вже зараз, як за лічені хвилини зробити ідеальну страву з лаваша та сиру.

Набридли бутерброди та звичайні яєчні на сніданок? Ми пропонуємо дуже хорошу альтернативу всім улюбленим стравам. Дуже швидко і просто отримаємо неймовірне пригощання, яке підійде і для звичайного перекусу на роботі.

Зробіть конвертики з лаваша та сиру, обсмажте на сковороді, і здивуєтеся, скільки часу ви зможете на це витратити. В українських родинах такий сніданок готують дуже часто, адже він манить своєю простотою та смаковим поєднанням. Великою перевагою є те, що для цього не знадобиться багато продуктів.

Швидкий сніданок з лаваша і сиру

Інгредієнти

  • Лаваш
  • Твердий сир
  • 3 яйця
  • Олія для смаження
  • Сіль

Приготування

Беремо лаваш та розрізаємо на довгі смуги.

Натираємо сир на великій тертці та кладемо його на край утворених смужок з лаваша. Загортаємо смужки з начинкою так, щоб утворилися конвертики.

В окремій мисці збиваємо яйця, при збиванні солимо на смак.

Занурюємо лаваші з сирною начинкою в яєчну масу. Відправляємо в розігріту сковороду з олією. Смажимо з двох сторін, орієнтовно по 2 хвилини кожну, до золотистого кольору. Наш простий сніданок чи перекус на роботу або навчання готовий. За бажанням, до приготованих конвертиків, наріжте свіжих овочів та поставте улюблений соус.

Швидкий сніданок з лаваша і сиру

Також господині цей сніданок готують ще з багатьма різними продуктами за своїм смаком, наприклад, із зеленню, помідорами чи травами. Так само й інші інгредієнти завертають в лаваш та смажать на сковороді. Спробуйте і ви різні варіанти, а далі вирішите, як вам більше подобається. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.