Консерви, кефір і трохи борошна: вийде чудова вечеря – вимішувати тісто та стояти біля плити не доведеться

Інколи, щоб нагодувати усю сім'ю фантастичною вечерею не потрібно придумувати щось складне та вишукане. Ми пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування пирога з консервами.

Смачний заливний пиріг можна приготувати не тільки з капусти, але й з рибною начинкою. Зовсім не обов’язково використовувати для рецепту сьомгу, форель чи горбушу, адже ідеальну випічку легко зробити з консервів. Такий пиріг виходить дуже ситним, тому ви зможете нагодувати їм цілу родину.

Звичайно, вибір риби залишається за вами. Наприклад, досить бюджетним варіантом є сардини. І це при тому, що зазвичай їх обожнюють дорослі та діти, вони доволі білкові при цьому дієтичні. Сардини мають приємний аромат, велику харчову цінність і прекрасно поєднуються з тістом.

Безумовно, неймовірно смакуватиме консервований лосось, сом або тунець. Останній в принципі здебільшого використовуються для створення різноманітних бутербродів, сендвічів та інших перекусив з використанням хліба чи тіста.

Звичайно, для того, аби ваша вечеря вийшла дійсно смачною, вам необхідно обрати якісну консерву, борошно найвищого гатунку, жирний кефір, краще домашній.

Інгредієнти

  • кефір – 250 мл
  • борошно – 300 г
  • рибні консерви – 2 банки
  • цибуля – 1 штука
  • зелень – 1 пучок
  • сіль – 1 чайна ложка
  • розпушувач – 1 чайна ложка
  • куряче яйце – 3 штуки.

Як приготувати смачні пироги

Злийте з консервів рідину, подрібніть рибу вилкою, викладіть до начинки нарізану цибулю та зелень. В іншій ємності збийте яйця з сіллю та розпушувачем, додайте кефір, борошно. Тісто повинне мати консистенцію густої сметани.

Як приготувати смачний суп зі звичайної рибної консерви
Як приготувати смачний пиріг з рибою

Перелийте частину тіста у форму, змащену олією. Поступово розподіліть рибну начинку, після чого покрийте її рештою тіста.

Рибний пиріг з консерви

Поставте пиріг у духовку, прогріту до 180 градусів, на 1 годину. Перед подачею дайте випічці трохи охолонути. Смачного!

Якщо ви не любите додавати консерви до подібних страв, ви завжди можете піти довшим, але набагато приємнішим шляхом. Придбайте рибу, відваріть її з сіллю та лавровим листом, після чого розберіть та додайте до пирога.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.