Не форшмак. Намазка з оселедця, яку можна готувати відрами, а їсти ложками: з гріночками гості аж розхапають

Щоб здивувати гостей по-справжньому інколи буває достатньо декілька простих кроків. Ми пропонуємо вам приготувати намазку на хліб із оселедця. Вона обов'язково сподобається усім, хто її спробує.

З плином часу в мережі та у книгах рецептів з’явилася настільки велика кількість різноманітних намазок, що перепробувати їх усі неможливо ні за рік, ні за два. Втім, деякі з них зайняли місце улюблених, інші мало-помалу взагалі втрачають свою актуальність і назавжди відходять у минуле.

Єврейська традиційна кухня, де однією з найпопулярніших закусок є форшмак дала світу простір для фантазії. Мова йде про використання риби для створення холодних паст, які наносяться на пекарські вироби.

Хтось робить форшмак з морквою, хтось з яблуком, хтось додає плавлений сирок, хтось віддає перевагу кисломолочному сиру. І все ж таки більша частина населення планети вже перепробувала будь-які варіації даної страви.

Тим часом, завжди хочеться чогось нового. Ми пропонуємо приготувати намазку з того ж самого оселедця, але в абсолютно іншому форматі. Вона вийде набагато сильнішою, в ній буде більше білків та жирів, буде помітний вершковий акцент, але закуска вас не розчарує, а навпаки змусить готувати її знову і знову.

Інгредієнти

  • Яйця – 3 шт
  • Слабосолоний оселедець – 1 шт
  • Вершкове масло – 100 г

Як приготувати смачну намазку

Яйця зварити та почистити, дрібно нарізати. Рибу, заздалегідь посолену (необовʼязково слабосолену) , обробити, прибрати кістки, дістати філе.

Як нарізати оселедець
Як приготувати смачну намазку на хліб

Рибу подрібнюємо, потім складаємо у чашу Блендер. Туди ж додаємо вершкове масло та яйця. Спочатку кладемо закуску в холодильник, а через декілька годин можемо сміливо подавати її на стіл.

Як приготувати неймовірну закуску з оселедця та гірчиці
Як приготувати неймовірну закуску з оселедця 

За таким же принципом робиться і намазка з будь-якої іншої риби і яєць, тільки тоді вам потрібно замість одного оселедця купити щось інше, наприклад, червону рибу чи тунець, а подальша технологія та рецептура нічим не відрізняється від описаної в рецепті.

Також рекомендуємо вам ознайомитися з рецептами на нашому каналі. Ми впевнені, ви щось знайдете для себе:

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.