Бюджетний варіант перекусу для всієї сімʼї: беремо моркву, сир, часник і на хліб – такі смачні бутерброди

Бутерброди з моркви, сиру та часнику приємно здивують вас легкістю в приготуванні, неймовірним поєднанням смаків й апетитним виглядом. Крім того, таку закуску можна сміливо подавати гостям на стіл.

Намазки на хліб мають шалену популярність. Роблячи їх, у вас є унікальна можливість проявити свою фантазію та поєднати улюблені продукти в одній масі. Найбільше використовують м’ясо, рибу, овочі, гриби, сир, горіхи та зелень. Ба більше, ви можете поміняти лише кілька компонентів, і закуска набуде зовсім іншого смаку.

Пропонуємо за лічені хвилини приготувати бюджетний перекус. Робимо бутерброди з натертою морквою, сиром та часником. Погодьтеся, що звучить справді дуже смачно та просто. Переконатися в цьому зможете на ділі в процесі приготування.

Смачні бутерброди з моркви, сиру та часнику

Використовувати будемо доступні інгредієнти, до речі, це ще одна вагома причина, чому ці бутерброди такі популярні. Все, що потрібно – просто натерти моркву та сир, додати часник і заправити. Потім намазку покласти на хліб й смакувати. Впорається будь-хто з вашої родини, що хоче ситно та швидко перекусити.

Інгредієнти

  • Батон – 1/2 шт.
  • Сир твердий – 50 г
  • Морква – 70 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Майонез – 50 г
  • Зелень
  • Сіль, перець – до смаку

Приготування

На дрібній тертці натираємо сир та моркву. Додаємо подріблений часник. На смак солимо, перчимо, відправляємо нарізану зелень, в цьому рецепті використовуємо кріп. Заправляємо це все майонезом і перемішуємо до однорідності.

Смачні бутерброди з моркви, сиру та часнику

Підсмажуємо батон на сковороді. Наприкінці викладаємо масу на хліб, за бажанням прикрашаємо зеленню і даємо спробувати рідним або подаємо на стіл гостям як закуску. Всім смачного!

Схожі статті

“На балькон!”: Ярославський поділився рецептом ідеального тіста на вареники — смачно, як у бабусі вдома

Відомий кулінар і суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський чудово розуміється на високій кухні. Але також він пам'ятає про власне дитинство і смачні домашні рецепти, якими ділиться з шанувальниками.